HOROSKOP ZA ČUDESAN MLAD MESEC I SUNCE U DEVICI: 3 znaka kojima se danas ostvaruju želje!

pixabay.com

Lifestyle

HOROSKOP ZA ČUDESAN MLAD MESEC I SUNCE U DEVICI: 3 znaka kojima se danas ostvaruju želje!

Iskoristite priliku koju vam donosi mlad Mesec!

Mlad Mesec u znaku Device pojaviće se na nebu 17. septembra 2020. godine.

Zanimljivo je što će i Mesec i Sunce u tom trenutku biti u znaku Device što prema navodima astrologa znači da ćemo imati priliku da ostvarimo velike ciljeve i postignemo stare planove.

Ovaj mlad Mesec je u najvrednijem i analitičnom znaku Zodijaka i od nas najviše očekuje da se dobro organizujemo.

Njegova energija vam pomaže da steknete bolju svest i jasnoću o stvarima koje želite da napravite. Takođe, u ovom trenutku Saturn kreira trigon sa Mesecom i jača vašu produktivnost.

Vreme je da steknemo disciplinu i čvrsto verujemo i radimo na ostavrenju ličnih ambicija. Saturnov uticaj i mlad Mesec u Devici predstavljaju pragmatičnu energiju koja podiže svest i pomaže vam da prevaziđete granice, budete prizemni, realistični i znate tačno kako da radite za ostvarenje svojih ciljeva.

3 znaka Zodijaka imaće najviše sreće i uspeha tokom mladog Meseca:

Bik

Mlad Mesec u Devici donosi vam sjajne mogućnosti da završite projekte koji vam puno znače. Moguće je da će mnogi Bikovi zanimljiv hobi pretvoriti u biznis. Aktivirajte se i realizujte svoje ideje.

Ne dozvolite da vas strah od neizvesnosti sabotira na putu ka uspehu. Unesite strast u svaki svoj projekat, pobrinite se za detalje i trud će vam se uskoro isplatiti.

Devica

Mlad Mesec u vašem znaku je idealan trenutak za novi početak i sjajne prilike za razvoj. Fokusiraćete se više na sebe i bićete svesniji svojih sposobnosti. Ovo je dobro vreme za kreiranje velikih planova, ali je važno da u skorije vreme napravite prvi korak.

Dobro razmislite o promeni profesije i o tome šta vam to može istovremeno doneti profit i zadovoljstvo.

Jarac

Na vašem horizontu naziru se uspesi. Vrlo ste inspirisani, ali i tačno znate kako da iskalkulišete i izbegnete rizik.

Naporno ste radili i sada na naplatu stiže sav vaš trud.

Istražite svoje nove ideje, igrajte se, prepustite se novim zanimljivim iskustvima. Intuicija vas podstiče da istražite nove teritorije uspešnog i srećnog načina života. Iskoristite priliku!

Izvor: Lovesensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top