Natašin pristup roditeljstvu iznenadio sve!

Printscreen/Instagram

Poznati

Natašin pristup roditeljstvu iznenadio sve!

Nataša Bekvalac – ćerke Hana i Katja su centar njenog sveta

View this post on Instagram

#vaspancirnagrudima #hana#katja #volivasmama❤

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Nataša Bekvalac je na pragu jubilarnog, četrdesetog rođendana, a sa zadovoljstvom može da se osvrne na godine iza sebe. Postigla je puno, ali svojim najvećim uspehom smatra svoje ćerke Hanu i Katju. Za njih je spremna da uradi apsolutno sve, a kako ih sama podiže i vaspitava, utoliko je njena odgovornost kao majke još veća.

– Roditeljstvo je samo po sebi najveći izazov, ma koliko da imamo iskustva, nikada nismo naučeni kako biti dobar, savršen roditelj. Svakako da niko od nas to nije. Pošto recept ne postoji, ja svoju decu samo bezuslovno volim i živim s njih dve u ljubavi i slobodi. Deca se ne vaspitavaju tako što nas slušaju, već tako što nas gledaju. Ako tokom života gledaju samo ljubav, nežnost i razumevanje, onda samo mogu da izrastu u srećne devojke i sutra mlade žene – rekla je Nataša za „Blic” i istakla da su ćerke te od kojih uči.

– Od obe svoje ćerke učim svakodnevno, o svakoj temi koju možete da zamislite. Mislim da sa svojom starijom ćerkom imam lep i dubok odnos, a upravo zato što je tako, sigurna sam da postoje i teme o kojima ne priča sa mnom, koje deli samo s drugaricama, tetkama i sestrama. To je normalno i za mene nije poražavajuće – ističe Nata.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top