Dnevni horoskop za 22. septembar

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 22. septembar

OVAN

Odnos sa kolegama je nezadovoljavajući jer imate utisak da vas ne razumeju niti podržavaju. Za emotivnu stabilnost neophodan vam je kontakt sa partnerkom tako da insistirate na intenzivnom druženju. Kosti su prilično osetljive.

BIK

Neplanirani trošak kvari raspoloženje. Srećom ste tip osobe koja uvek ima novca u šteku. U toku je solidan poslovni dan. Ne uspevate da rešite probleme sa partnerkom tako da se distancirate. Zdravlje je solidno.

BLIZANCI

Pokušavate da rešite nagomilane probleme, ali bez uspeha. Srećom je oblast ljubavi odlično prikazana pa vam partnerka daje osećaj smisla u životu. Pripazite na hranu, jer je eliminatorni sistem osetljiv.

RAK

Dobro raspoloženje i radni elan su i dalje na visokom nivou. U oblasti ljubavi je mrtvo more i pesimistični ste po pitanju promene svog emotivnog statusa. Menjate način ishrane i osećate se bolje i laganije.

LAV

Inventivni ste i planirate novi pristup starim poslovnim problemima. Povoljan je dan za novo poznanstvo sa osobom koja će vas zaintrigirati. Kosti su osetljive, naročito donji deo leđa, te su mogući bolovi.

DEVICA

Nezadovoljni ste finansijama što negativno utiče na radnu motivaciju. Razmišljate koji je najbezbolniji način za prekid veze. Kosti su prilično krhke. Treba da ih ojačate pravilnom ishranom ili nekim suplementom.

VAGA

Uporno pokušavate da kolegama predočite nov pristup obavezama, ali se one drže starog načina. Gledate da što više vremena provedete sa partnerom. Predstoje problemi sa zubima i odlazak stomatologu.

ŠKORPIJA

Na poslu vlada nervoza zbog loših poslovnih rezultata. Emotivno ste nezadovoljni. Potrebna vam je podrška i razumevanje partnerke, ali ona to ne shvata. Moguća slučajna povreda prilikom rekreacije.

STRELAC

Radna nedelja je puna oscilacija. Neki poslovi koje ste mislili da ćete odraditi na brzinu to ne dopuštaju. Niste razspoloženi za komunikaciju i susrete sa partnerkom. Cirkulacija nije najbolja.

JARAC

Planovi se i dalje ne odvijaju kako ste zamislili. Kada su emocije u pitanu razmišljate o novoj poznanici i kako da je ponovo vidite. Na polju zdravlja hronični problemi sa leđima vam prave probleme.

VODOLIJA

Novi problemi zahtevaju nova rešenja i vi ih nalazite. Imate potrebu da se distancirate od partenrke što ona ne prihvata na najbolje. Nervi su vam osetljivi pa vam je neophodan odmor na kraju radnog dana.

RIBE

Reč problemi ne postoji u vašem rečniku. Maksimalno ste posvećeni poslovnim planovima i uspešno ih realizujete. Partnerka ima utisak da preterujete i da joj ograničavate elementarnu slobodu. Zdravlje je solidno.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top