Prvi put u istoriji održana ONLAJN DODELA EMI NAGRADA: Kada se Dženifer pojavila u OVOJ HALJINI, vreme je stalo!

Printscreen/Instagram

Poznati

Prvi put u istoriji održana ONLAJN DODELA EMI NAGRADA: Kada se Dženifer pojavila u OVOJ HALJINI, vreme je stalo!

Emi nagrade dodeljene su sinoć 72. put u istoriji, prvi put onlajn. Zvezde su ceremoniju pratile od kuće, a najpažljiviji i najuzbuđeniji bili su nominovani – njih 130. Među onima koji su jedini bili u čuvenoj dvorani Stejpls centra gde je svih ovih godina održavana manifestacija bili su Trejsi Elis Ros, Lavern Koks, Zendeja Kolman, Sintija Erivo, Džejson Sudejkis, Džimi Kimel i Dženifer Aniston koja je – još jednom bila u prvom planu.

View this post on Instagram

La scorsa notte si sono svolti gli Emmy Awards, i premi dedicati alla televisione e alle serie tv. Quest'anno la consegna dei premi è avvenuta in formato digitale, con il presentatore Jimmy Kimmel in uno Staple Center deserto e tutti i nominati collegati a distanza. Nonostante ciò, però, non è mancato il glamour del red carpet, anche se in questo caso virtuale. Ecco alcuni dei look sfoggiati per l'occasione! Quale vi è piaciuto di più? . . #emmyawards #jenniferaniston #zendaya #traceeellisross #reginaking #kerrywashington #shirahaas #cynthiaerivo #reesewitherspoon #anniemurphy #lavernecox #dior #johnrogers #alexandrevauthier #schiapparelli #dolceegabbana #chanel #versace #louisvuitton #valentino #redcarpet #fashion #ootd #emmy #jimmykimmel #bestlook

A post shared by ✨THE WEBNEWS (@the_webnews) on

Pomenute zvezde bile su domaćini ceremonije uručenja Emi nagrada.

Dženifer Aniston nosila je jednostavnu crnu haljinu Džona Galijana, nakit i sandale modne kuće „Dior“.

Džimi Kimel je ceremoniju vodio u praznoj dvorani – bio je to sigurno poseban izazov za čuvenog televizijskog voditelja koji je navikao da na ovakvim događajima govore drži nekoliko metara od najpoznatijih imena svetskog šou-biznisa.

Aniston i Kimel
ANISTON I KIMELFOTO: PROFIMEDIA

Dvorana Stejpls centra bila je prazna zbog predostrožnosti od korona virusa. Ali su se domaćini svojski potrudili da nadomeste izostanak modne revije poznatih zvanica na crvenom tepihu. Za prvu onlajn dodelu Emi nagrada Trejsi Elis Ros odabrala je haljinu Aleksandra Votijera i obuću Džimija Čua.

Trejsi Elis Ros
TREJSI ELIS ROSFOTO: ABC / SCREENSHOT

Mlada glumica Zendeja Kolman pojavila se u haljini Kristofera Džona Rodžersa i sa nakitom modne kuće „Bulgari“. Nagrađena je Emijem za najbolju glavnu žensku ulogu u dramskoj seriji „Euphoria“. Postala je najmlađa dobitnica ovog priznanja u istoriji. Najveće konkurentkinje su joj bile Lora Lini („Ozark“) i Dženifer Aniston („The Morning Show“).

Džen je modno briljirala, ali nije trijumfovala u trci za Emi. Ipak, upravo se na ovoj dodeli videlo koliko je cenjena u Holivudu.

Zendeja Kolman
ZENDEJA KOLMANFOTO: ABC / SCREENSHOT

Domaćini su na bini držali distancu, a u bekstejdžu su se pridržavali mera zaštite noseći vizire, maske i rukavice.

Dženifer Aniston u bekstejdžu
DŽENIFER ANISTON U BEKSTEJDŽUFOTO: ABC / SCREENSHOT

Pojedine zvezde – među kojima su bile i one koje su saopštavale imena dobitnika, u dodelu su se uključivale solo iz svojih domova, dok su neke bile na specijalnoj zabavi – zameni tradicionalnoj fešti poput glumica serije „Little Fires Everywhere“ Riz Viderspun i Keri Vošington.

Redžina King je nagrađena u kategoriji najbolje ženske uloge u mini-seriji/filmu za ulogu u „Watchmen“, a ceremoniju na kojoj je bilo 130 nominovanih, pratila je iz dnevne sobe.

Emi je pružio priliku zvezdama da toalete i svečana odela zamene pidžamama i trenerkama i mnogi su iskoristili tu šansu.

Producenti su poslali setove sa kamerama i mikrofonima svim nominovanima, rasutima širom svijeta, a oni su sami odlučivali kada će ih i gde uključiti.

Ris i Keri sa koleginicama iz serije
RIS I KERI SA KOLEGINICAMA IZ SERIJEFOTO: ABC / SCREENSHOT

Bilo je i izazovnih modnih izdanja na onlajn ceremoniji poput haljine Lavern Koks koja je i prethodnih godina bila zadužena za slične stajlinge.

Lavern Koks
LAVERN KOKSFOTO: ABC / SCREENSHOT

Organizatori su se trudili da isprate epidemiološke mere i da prirede spektakl. A izdvojeno i vreme da se ukaže na borbu sa koronom pa je glumcu Džejsonu Sudejkisu medicinska sestra usred dodele uzela bris iz nosa zbog testiranja.

Detalji sa prve onlajn dodele Emi nagrada u istoriji
DETALJI SA PRVE ONLAJN DODELE EMI NAGRADA U ISTORIJIFOTO: ABC, E! / SCREENSHOT

A Emi je Emi! Glamurozan i spektakulran gde god da se održava. Tako makar misli perfomer Bili Porter koji se u ceremoniju uključio u odevnoj kombinaciji dostojnoj crvenog tepiha ove manifestacije.

Bili Porter
BILI PORTERFOTO: ABC, E! / SCREENSHOT

Glumica Džulija Garner je bila u haljini u stilu dvadesetih godina.

Detalji sa prve onlajn dodele Emi nagrada u istoriji
DETALJI SA PRVE ONLAJN DODELE EMI NAGRADA U ISTORIJIFOTO: ABC, E! / SCREENSHOT

A onda ste na drugoj strani imali zvezde poput glumice Gabrijele Junion koja je bila u ležernoj izdanju.

Gabrijela Junion
GABRIJELA JUNIONFOTO: ABC, E! / SCREENSHOT

To što Emi nije održan kao prethodnih godina, nije umanjilo sreću dobitnika koji se mogu pohvaliti da su prvi onlajn dobitinici ovog priznanja. Ketrin O’Hara je najbolja glumica u kategoriji komedije (serija „Schitt’s Creek“).

Ketrin O'Hara
KETRIN O’HARAFOTO: ABC, E! / SCREENSHOT

Dobitnici su pozdravljeni aplauzom i i sa nadom da će se Emi 2021. organizovati na stari način.

Lori Lini je Zendaja Kolman „uzela“ Emi nagradu za najbolju ulogu u dramskoj seriji, ali joj to nije pokvarilo raspoloženje.

Lora Lini
LORA LINIFOTO: ABC, E! / SCREENSHOT

Dopada li vam se prva onlajn dodela Emi nagrada?

Izvor: Blic žena

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top