Da bi Ljupka bila “otimačica muževa”, general Simić morao je da pristane na otmicu

Printscreen/Instagram

Lifestyle

Da bi Ljupka bila “otimačica muževa”, general Simić morao je da pristane na otmicu

Još jedan ljubavni trougao u žiži je javnosti ovih dana zbog pevačice Ljupke Stević koja je u sredu veče na Voždovcu razbila dva automobila svog bivšeg dečka, inače oženjenog čoveka generala policije Dragiše Simića jer je prisluškivanjem saznala da njen voljeni dogovara viđanje sa nekim trećim, četvrtim ili petim devojkama na svojoj vikendici sa bazenom na Avali.

U naletu besa, Ljupka je sišla na parking i kao kada ja s puno snage tucam čekićem šnicle od svinjskog vrata, demolirala Simićeva dva auta parkirana uzgred na mestu za invalide.

Budući da se u raspičkavanju voznog parka povredila, primljena je na VMA, a zatim je na svoj Instagram profil postavila fotografiju odatle, ali i fotografiju sa Stevićem na kojoj je napisala da je “bacila 10 godina zbog skotine usrane i velikog jebača koji je jedva dočekao da obrne nekoliko klinki uz obavezan cijalis”.

ljupka-stevic

Morala sam da guglam šta je cijalis.

A morala sam da vidim i kako izgleda taj njen bivši dečko – “veliki jebač”, koji koliko sam razumela ima ženu, četvoro dece, ljubavnicu Ljupku već deset godina, i neke kako reče Ljupka “klinke sa kojima se viđa na vikendici”.

Dakle, nije reč o trouglu, nego bogami osmouglu.

Pogledam fotku “bivšeg dečka Simića” i vidim da od dečka nema ni D.

Neki stariji čovek koji je u žižu javnosti pre nekoliko godina dospeo upravo zbog Ljupke Stević, nakon što je ona izazvala sudar vozeći automobil marke “Bentli”, koji je zaplenjen optuženoj narko grupi Darka Šarića, zbog šverca 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike. Poklonio joj Simić.

Oduvek, piše se, slab na pevačice.

Javnost se bogami digla se na noge da kaže svoje mišljenje o ovom slučaju, neki brane Ljupku, ističući da smo sve mi nekad bile Ljupke, neki žale ženu Simića, neki osuđuju Ljupku, nazivajući je “glupom ljubavnicom”, neki misle da je Simićeva zakonita žena čak i pametna… samo o njegovoj odgovornosti ništa, mahom komentari na njegov izgled i izvor prihoda (matorac, ko bi ovoga, odakle mu pare za audi 6 i slično)

U braku sam sedam godina, u vezi deset, dakle ukupno sedamnaest godina. Jedno dete. Žensko.
Da saznam da me muž vara, nisam sigurna da li bih bila dostojanstvena ili bih uzela motorku i sasekla ogroman orah pod kojim mu je auto, da ga poklopi i smrska.

Dete bi bilo prethodno odvedeno kod babe u slučaju da se opredelim za opciju dva i motorku.

Živim na selu, mislim da bi bilo komšija koji bi mi pomogli da oborim drvo, posebno što je sad u jeku seča za ogrev. E sad, postoji jedna vrlo važna činjenica: ja nisam mom mužu devojka tj. ljubavnica, žena sam mu.

Čini mi se da bih samim tim, za razliku od Ljupke koja je devojka oženjenog čoveka i to deset godina, možda imala i više opravdanja da mu sjebem auto.

Umem biti ljuta zver i ako bi me prevario (posebno da to traje godinama), ja bih to pre svega doživela kao prevaru ne samo mene već i naše ćerkice, naše porodice svega onoga što smo proživeli i zajedno stvarali.

Da me prevari, krivila bih isključivo njega, njega i sebe (u smislu da bih preispitivala jel brak bio toliko težak i naš odnos toliko loš da nismo to mogli da rešimo i okončamo dostojanstveno).

Tamo neka Ljupka me ne bi uopšte zanimala kao krivac. Svuda ima Ljupki, ali to nije razlog da “padneš na njih” ako si u braku, ako imaš porodicu.

Gnušam se muškaraca koji tako perfidno lažu svoju suprugu (ali ručak im je dobar, sve oližu, košulje opeglane, krevet spremljen, gaće oprane) švrljaju sa strane, lažu i ljubavnice da će se razvesti, pa im onda uz ljubavnicu jednu fali još pet.

Mnogo je ovakvih poput generala Simića, osionih, moćnih, alavih koji obuvaju mokasinice, stavljaju skupe parfeme a onda poput hijena vrebaju žene, devojke, potkupljuju ih skupim poklonima, zavravaju lažima, obećanjima da im je postupak razvoda u toku, petljaju, šire mrežu, bez trunke odgovornosti.

Nemam nameru da krivim njegovu suprugu koja mu je rodila četvoro dece, da je oslovljavam kao pojedini “glupačom koja sve sigurno zna i trpi” jer mi pojma nemamo šta on njoj priča, šta ona želi od braka, čime se ona zadovoljava.

Ne znamo ništa o njenim razlozima da ostane sa njim, najlakše je reći ja tako ne bih nikada. Poznajem žene koje su znale da ih muževi varaju, ali su se pravile da to ne vide.

Kada sam ih pitala “Zašto?”, odgovarale su “A kud ću ja sad sa decom?”. Ne bih nikad želela da tako živim. Ali, ja nisam one i one nisu ja.

Što se tiče Ljupke, Ljupke nikada ne bi smelo da budu glavni krivci ako bi moj brak zbog jedne od Ljupki propao.

Ima ih. Tu su. Slobodne su da rade šta žele, koliko god je to nemoralno, nedostojanstveno, pokvareno, koliko god smo spremni da ih nazovemo “otimačicama muževa”. 7

Ko dan je jasno da se muževi ne mogu oteti ako ne žele da budu oteti.

I možda nekima nije lako odbiti zgodnu devojku mlađu od sopstvene supruge deset godina, odoleti njenim uvijanjima, čvrstim bedrima, novim sisama, njenim porukama u kojima poziva na seks…dok ženu svako peto veče “boli glava, oseti se na zapršku, dobila kilograme, ne želi u seksi veš ko nekad”, ali majku mu to je tako kurvinski.

Udaš se, rodiš decu, brineš veći deo vremena sama o njima, odlaziš na posao, brineš o kući, nemaš vremena da se počešljaš, a muž počne da vreba mlađe, odmornije, zgodnije, raspoloženije za podizanje njegovog ega (i ostalog).

Kucka se preko mesindžera, obrće ekran da se ne vidi displej, sređuje se za sve pare i gnusno laže.

Ako poželiš da partnera prisluškuješ, odmah znaj da već nešto nije u redu.

Ako te prevario na pravdi Boga, nisi kriva, nisi gadna, nisi matora, nisi ga zapustila.

Ne traži tu neku sa kojom te prevario, ne preti joj, ne gledaj je kao krivca, danas ona, sutra neka druga, do njega je.

Nemoj (ako baš iz nekih ludih razloga ne moraš) da ostaješ sa njim zbog dece, učiš decu da su prevara i laži okej.

Nemoj biti luda pa misliti da će se zaista razvesti ako te laže već mesecima, a tek godinama. Njima je potrebna “baza”, sve ostalo kako god se činilo i šta god obećavao je privremeno.

Pa vara ženu sa tobom, što ne bi tebe?

Ženama je potrebno osvešćivanje u nekim segmentima, odbacivanje nekih predrasuda o tome šta je okej, na šta da se žmuri, šta se pravda, šta je “normalno jer je muško”, šta je poželjno jer smo majke i supruge.

Najpoželjnije da sebe voliš i ceniš, da se ne srozavaš, a sve ostalo su samo izgovori da trpiš nešto što ne moraš.

Jovana Kešanski

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top