Jelena Karleuša pozirala sa ćerkom Atinom i otkrila nešto što SIGURNO niste primetili

Printscreen/Instagram

Poznati

Jelena Karleuša pozirala sa ćerkom Atinom i otkrila nešto što SIGURNO niste primetili

Iako ima svega 12 godina, čini se da je jasno šta bi mogla da bude karijera starije ćerke poznate pevačice

Pevačica Jelena Karleuša ponosna je majka dveju devojčica koje su, igrom slučaja, rođene istog datuma — 7. septembra, s tim što je Atina došla na svet 2008. godine, a njena mlađa sestra Nika 2009.

Mama Jelena često ističe koliko je ponosna na svoje mezimice, a dok je uvek nasmejana Nika slika i prilika tate Duška Tošića, Atina izuzetno podseća na mamu Jelenu i pokojnu baku Divnu Karleušu.

Kako je Jelena sada otkrila na Instagramu, njena starija ćerka nasledila je od majke još nešto — visinu.

Pevačica je podelila fotografiju za koju je pozirala s Atinom u stilu supermodela i napisala:

— Moja beba. Ja sam visoka 180 centimetara, a Atina je skoro iste visine sa samo 12 godina… Mamina kraka krakata, na mamu.

Ona se osvrnula i na drugi svoj najveći ponos, mlađu ćerku, za koju je nedavno otkrila da je počela da trenira sport koji je proslavio njenog oca.

— Nika je bila na fudbalu kad smo ovo slikale. Nije u našem fazonu — našalila se pevačica.

Atina se, inače, već okušala kao manekenka. Ona je prošle jeseni prošetala modnom pistom na jednoj dečijoj modnoj reviji u Beogradu, a iz prvog reda podršku su joj pružali otac Duško i mlađa sestra Nika, dok je Jelena bila sprečena da prisustvuje ovom važnom trenutku jer je imala nastup u Cirihu.

— Ja, nažalost, nisam bila tu. Upravo sam se vratila iz inostranstva, ali puštali su mi „lajv“. Jako sam ponosna, odmah sam stavila na Instagram. Plakala sam, preplakala sam u hotelu pred nastup, jedno sat vremena nisam mogla da se smirim. Jako sam uzbuđena kao majka i ponosna na moju decu, i na Atinu i na Niku. Duško je bio sa Nikom u prvom redu — ispričala je pevačica tada.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top