Jelena napravila SJAJAN štos! Đokovićeva supruga ODGOVORILA na dešavanja

Printscreen/Instagram

Poznati

Jelena napravila SJAJAN štos! Đokovićeva supruga ODGOVORILA na dešavanja

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je osvajanjem mastersa u Rimu postao aspolutni rekordes po broju Masters titula u karijeri, pošto je podigao 36. peha na turnirima iz serije 1000.

Bio je to veliki povratak srpskog asa, posle nesrećne diskvalifikacije sa US opena, kada je zbog linijskog sudije Laure Klark i arbitra u stolici morao da završi učešće na Flešingu.

Ovim trijumfom, Nole je nastavio niz nepobedivosti na terenu u 2020. godini, jer se ona diskvalifikacija ne računa kao poraz od Pabla Karenja Buste.

Da je tako, tvitovao je i poznati teniski novinar Kristofer Kliri iz „Njujork Tajmsa“.

– Diskvalifikovan u Njujorku, elastični Novak Đoković je uzvratio udarac u Rimu. Pobedio je Dijega Švarcmana za svoju 5. titulu u Rimu. Novak sada ima skor od 31:1 u 2020, ali je u suštini i dalje ne poražen. Jedini poraz je doživeo od sebe samog – istakao je Kliri.

Njegov stav je naišao i na reakciju, odnosno, odgovor Noletove supruge Jelene Đoković, koja je u šali imala opasku na sve ono što se dogodilo na Flešing Medouzu pre dve nedelje.

– Haha, zato je prestao toliko da tapka lopticu. Da može da nastavi da odskoči bez obzira na sve – rekla je Novakova supruga.

Srbijadanas

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top