Ivanović: Kolege dobijale otkaz, Jovana i Srđan jačali vlast

Printscreen

Poznati

Ivanović: Kolege dobijale otkaz, Jovana i Srđan jačali vlast

Voditelj Ivan Ivanović oglasio se povodom otkaza koji su njegove kolege Jovana Joksimović i Srđan Predojević dobili na Prva TV. Ivan se osvrnuo na nešto o čemu, kako kaže, govori mesecima, a naročito onda kada je i sam ostao bez angažmana na istoj televiziji. Ivanović se Predojeviću obratio putem Tvitera.

“O ovome pričam već mesecima. Dok su kolege dobijale otkaze ili odlazile, on je ćutao i gutao. Tek kad je mečka došla do njegovih vrata, setio se da je to strašno. Sada, paradoks, buni se protiv sistema u čijem stvaranju i jačanju je veoma učestvovao”, napisao je Ivanović na Tviteru, a potom se obratio i Jovani Joksimović.

“A sećam se kada me Jovana ubeđivala da je Kopernikus kul i dobrica i da bi trabalo da se “dogovorim” sa njim. Nije najveći problem novinarstva “ekonomija” niti sloboda, već potpuno odsustvo dostojanstva”, dodao je.

Podsetimo, pre nešto više od godinu dana Ivan Ivanović dao je otkaz na televiziji Prva. Tada je promenjen vlasnik televizije i bilo je zabranjeno emitovanje poslednje emisije u sezoni – novogodišnje emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”.

Voditelj nije želeo da ćuti, već je u emisiji ispričao kako je dobio otkaz i zašto odlazi, kao i šta se događa “iza kulisa”. Emisija je jedno vreme bila emitovana iz stana Ivana Ivanovića, a kasnije je voditelj i zvanično prešao na Nova S.

Sada je televizija Prva izdala je zvanično saopštenje u vezi prekida radnog odnosa voditelja Srđana Predojevića i Jovane Joksimović, navodeći da voditeljski duo nije ispoštovao svoje radne obaveze.

“Prva TV je odlučila da okonča saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevičem zbog nepoštovanja radnih obaveza”, piše u saopštenju.

Jovana Joksimović je potom, na svom zvaničnom Instagram nalogu, objavila njihovo saopštenje preko kojeg je napisala – Kakva televizija, takva objava. Kasnije se nadoveza, te dodala da je, kako je napisala “Vlasnik trebalo da kaže da nema dovoljno para da ih plati.”

Zvanično saopštenje televizije dolazi nekoliko dana nakon spekulacija u vezi odlaska poznatog voditeljskog para. Nedavno je javnost nešto više saznala o pozadini jutarnjeg programa TV Prva jer se naveliko govorilo o raskidu saradnje između produkcije i poznatog voditeljskog para.

Voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju sa TV Prva, a kako Nova.rs saznaje, glavni razlog su nesuglasice između produkcije i voditeljskog para, a delom i novi voditelj Filip Čukanović, koji ih je menjao tokom letnje pauze.

Kako smo već pisali, već neko vreme vlada tenzija između voditelja i produkcije, što zbog mimoilaženja u stavovima, što zbog neslaganja i na relaciji Srđan – Jovana, i to je navodno ozbiljno počelo da se odražava na program.

Izvor: Nova.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top