Megan Markl TRUDNA?!

Printscreen/Instagram

Poznati

Megan Markl TRUDNA?!

Nakon što su početkom godine šokirali svet odlukom da napuste kraljevsku porodicu i sreću potraže u Americi, glasine oko ‘novog’ života princa Harija i njegove supruge Megan Markl, ne prestaju.

Iz kraljevske porodice između ostalog pobegli su kako bi se posvetili porodičnom načinu života, stoga ne čude natpisi američkih medija o tome kako njihovom jednogodišnjem sinu Arčiju uskoro stiže ‘pojačanje‘.

Naime, magazin ‘Globe‘ piše kako je Megan trudna te očekuje dve devojčice. – Hari je za rođendan dobio najbolji poklon. Megan mu je rekla da je trudna i da čekaju bliznakinje. Čekala je ‘pravo vreme’, ali kada su potpisali ugovor s Netfliksom i kupili novu kuću, shvatil je da mora da mu kaže. Hari je bio van sebe, nije mogao da sakrije uzbuđenje. – rekao je izvor blizak slavnim supružnicima.

Ipak srećne vesti navodno se nisu svidele ženi Harijevog brata princa Vlijiama, Kejt Midlton – Iako još uvek nisu službeno reagovali na Meganinu trudnoću, Kejt je besna i pomalo ljubomorna jer je ona oduvek želela blizance. S druge strane, Megan se nada da će prinove u porodici napokon smiriti stvar i sve ih zbližiti. – otkriva izvor.

Megan je trudnoću čini se planirala. Naime ona i Hari već imaju imena za devojčice koje bi na svet trebalo da dođu za pet meseci. Devočice će se zvati Doria i Diana, po svojim bakama – Megan je oduvek želela devojčicu. Proširenje porodice bilo im je prioritet od kako su napustili kraljevsku porodicu. – zaključuje izvor.

Gloria

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top