PLANETE OTKRIVAJU HOĆE LI VAM BITI VERAN

pixabay.com

Ljubav i seks

PLANETE OTKRIVAJU HOĆE LI VAM BITI VERAN

Ako se pitate da li može biti 2020. godina još komplikovanija, odgovor je ― može. Treba nam samo uticaj retrogradnog Marsa. Upravo to je i otpočelo u septembru…

Dok je retro Mars na nebu, da se dotaknemo i teme seksualne energije. To je najjača energija na svetu.

Veliki broj žena i muškaraca ima, pre svega, problema sa blokadama u seksualnoj energiji. Takve blokade očituju se lošim pozicijama Venere i Marsa u horoskopu kao i lošim aspektima koje te planete grade. Loše pozicije za Veneru, koje su česte kod žena koje su blokirane, jesu u znaku Ovna, Device i Škorpiona.

Što se Marsa tiče, loša pozicija koja pokazuje nesklad energije i kod jednog i kod drugog spola je pozicija u Raku, Vagi i Devici.

Kada je reč o lošim aspektima: loš odnos Marsa i Jupitera stvara prenaglašenu potrebu za seksom i vodi osobu u promiskuitet, kao i loš aspekt Venere i Marsa.

Oni koji imaju dodir Venere i Marsa sa Saturnom često imaju blokade u vidu nemogućnosti da spavaju sa svakime.

Oni koji imaju loš dodir Venere i Marsa sa Uranom i Neptunom često budu skloni seksualnim devijacijama.

Ono sto je vama bitno je kako ostati zadovoljan u intimnoj zoni vašeg odnosa i razbiti svoje nesigurnosti oko toga „činite li nešto pogrešno“.

Pre svega treba znati da svako od nas ima različiti kapacitet seksualne energije i različite potrebe. To se jasno vidi iz svačijeg horoskopa.

Bilo je primera zena koje su mislile da ih partner vara jer mu je seks jednom mesečno dovoljan.

Ispostavilo bi se na kraju da muškarac ima Marsa u Jarcu ili Devici ili pod lošim tranzitom Saturna i da zaista nije ni imao veće potrebe za seksualnim odnosom, ali i da mu je aktivan bio period u kojem se dogodio i problem sa potencijom.

Sa druge strane, bilo je i žena koja su gubile glavu kako da zadrže pažnju muškarca samo na sebi i kako da on bude veran, a ispred njih se nalazio muškarac sa Marsom u vatrenim pozicijama i lošim aspektima sa Jupiterom. Takvom muškarcu vernost nije nikakva opcija.

U analizama ljubavnih horoskopa ili uporednih analiza, moguće je jasno doneti procenu o tome ko šta u seksualnom smislu voli, treba, daje i šta očekuje zauzvrat.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top