PRE ŠEST MESECI SU DOBILI DRUGO DETE: Razvode se Šeherezada i Sulejman?

Printscreen/Instagram

Poznati

PRE ŠEST MESECI SU DOBILI DRUGO DETE: Razvode se Šeherezada i Sulejman?

Iz Turske nam ne stižu lepe vesti o jednom od najpopularnijih glumačkih parova

Glumica Berguzar Korel, poznatija na našim prostorima kao Šeherezada iz serije 1001 noć u martu je dobila drugo dete s glumcem Halitom Ergencom, kojeg pamtimo po ulozi Sulejmana u seriji Sulejman Veličanstveni. Iako su svi mislili kako u odnosu supružnika nema baš naznaka problemima, te da je sin Han upotpunio porodičnu idilu, čini se da to baš i nije tako.

Kako pišu pojedini turski mediji, supružnici su na korak do odluke o razvodu braka.

– Ne slažu se oko mnogo stvari. Najgore je što Halit nije želeo drugo dete jer se smatra prestarim, a njegova supruga ga je nagovarala na to gotovo dve godine. Kada je ostala trudna, bio je presrećan, ali nakon što je rodila, u potpunosti se posvetila detetu i on se sada oseća zanemareno i zapostavljeno. Odlučili su da se raziđu na nekoliko meseci, a nakon toga će odlučiti hoće li se zauvek rastati – rekao je izvor blizak paru.

Navodno se 50-godišnji Halit već počeo da se dopisuje sa drugom ženom, za koju turski mediji navode da je veoma popularna, te slovi kao jedna od najvećih glumačkih nada Turske.

View this post on Instagram

🤍

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on

– Nedostaje mu strasti i žara, a supruga ga odbija. Jednostavno, nestalo je hemije, ona se uopšte ne trudi da to popravi, a on ima potrebe kao i svi drugi – dodao je izvor.

Mnogi su glumca zbog ovoga osudili i usput mu uputili brojne osude.

„Da, najlakše je otići kad je teško i pronaći drugu ženu koja će zadovoljiti tvoje intimne potrebe i apetite. Jako jadno“, napisala je jedna njegova donedavna obožavateljka.

BLIC.RS

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top