Nije sve u svoje vreme, nego je sve u tvoje vreme!

pixabay.com

Lifestyle

Nije sve u svoje vreme, nego je sve u tvoje vreme!

Smirenost je povezana sa ispunjenjem svih vaših želja

Ukoliko imate jaku želju da se uklopite, da vas prihvate, verujte da ćete izgubiti sebe. Izgubićete kontakt sa svojim ličnim vremenom. Shvatite da svaka osoba ima svoj božanski raspored.

Ako vam se čini da drugi dobijaju sve, a vi nemate ništa, budite sigurni da vaše vreme još nije došlo. Razlog nije u tome što ste vi gori od drugih. Istina je da ljudi nisu isti. A ako shvatite da niste poput drugih, onda je to tako. Nisi poput drugih, ali si malo drugačiji, sa svojim željama.

Nedavno sam upoznao jednu lepu, tridesetosmogodišnju ženu koja je rekla da želi da rodi još jedno dete. Kada sam je upitao, zašto to ne uradi odmah, jer već ima sedmogodišnju kćerku. Rekla je da još nije vreme. To je tako lako i prirodno rekla.

Iako je imala dobar brak, brižnog muža i zdravu kćerkicu, ona je osetila da sada nije za nju dobro vreme za bebu. Kasnije sam saznao da je trudna, te da je u četrdesetoj dobila zdravog dečaka.

Ova me priča naučila mnogo toga. Naučila me da je smirenost povezana sa vašim svarnim željama. U svakom trenutku samo će vas smirenost odvesti na pravo mesto. Dakle, možda ćete svaki put, gledajući u druge, osetiti da vam „vreme ističe“ i da je „vreme“ za nešto, tada se zapitajte:

Šta sada stvarno želim?

Šta mi je sada stvarno važno?

Čemu služi ovaj period života?

Koji su moji lični prioriteti?

Želim li ovo zaista?

Ako to zaista želite, ako sebe saslušate, onda sve može da dođe na svoje mesto. I postaćete mirniji. Jer to će tada biti vaše vreme.

Stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top