Otkriveni detalji FILMSKE ljubavne priče Brene i Bobe – evo kako je sve POČELO!

Printscreen/Instagram

Poznati

Otkriveni detalji FILMSKE ljubavne priče Brene i Bobe – evo kako je sve POČELO!

Poznati par se uvek sa osmehom na licu priseća početka svoje ljubavi

Lepa Brena jednom prilikom ispričala je kako je upoznala svog supruga Bobu:

– Kad sam srela Bobu, dopala mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da kao i ja nema mnogo vremena za gubljenje, jer su naše karijere tada bile u zenitu. Rekla sam sebi – sad ili nikad! Sećam se, upoznali smo se posle premijere prvog dela filma „Hajde da se volimo“ u Domu sindikata. Upoznao nas je Raka Đokić. Sećam se da sam davala intervju za „Ilustrovanu politiku” i da me je Raka sa novinarkom zaključao u kancelariju da možemo normalno da pričamo. U neko doba je Raka ušao sa Bobom i upoznao nas – objasnila je Lepa Brena u jednom od intervjua.

Slobodan Boba Živojinović takođe se prisetio početka njihove ljubavi:

– Brenu je trebalo još ranije da upoznam jer smo hteli da je angažujemo da peva na teniskom turniru, ali je Raka Đokić, njen menadžer, kasnije naš kum, izvrdao pravdajući se da ona ima mnogo obaveza. Ali zaista jeste tako, ona je stalno nastupala. Kad smo konačno stigli do upoznavanja, Brena je prišla i rekla mi: „Gde si ti svih ovih godina?” To je bio sudbinski susret, a prvih par meseci je bilo vrlo teško. Svaki slobodan trenutak koristili smo da budemo zajedno. Zaletim se iz Ibice u Cirih, dođem da bih je video – ispričao je Boba.

Lepa Brena je zatim u dokumentarcu “Lepa Brena – Godine Slatkog greha” otkrila smešnu situaciju i priznala da je umalo polomila ruku nekadašnjem teniseru i to na jednom od prvih sastanaka.

– Dogovorili smo se da se nađemo u Novom Sadu. Ja sam krenula na mesto susreta, stojim na semaforu i vidim njega s druge strane kako čeka i širi ruke. Zamišljam kako mu trčim u zagrljaj, skačem, vrtimo se tako kao na filmu, samo usporeno. I ja se stvarno zaletim ka njemu, skočim mu u zagrljaj, ali mi padnemo i Boba povredi ruku – prisetila se pevačica.

Boba, s druge strane, tvrdi da nije očekivao da je Brena toliko teška.

– Mislim da nikada brže nisam vozio i stigao do Novog Sada kao tada, zbog tog našeg susreta. Sve sam mogao da podignem, ali je ona bila nekako teška, pa nisam baš mogao da je držim.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top