Zvezda serije „Beverli Hils“, Šenon Doerti, NEĆE DOČEKATI sledeću GODINU!?

Printscreen/Instagram

Poznati

Zvezda serije „Beverli Hils“, Šenon Doerti, NEĆE DOČEKATI sledeću GODINU!?

Bivša zvezda hit serije iz 90-ih „Beverly Hills 90210“, 49-godišnja Šenon Doerti verovala je da pobedila karcinom dojke koji joj je dijagnostikovan pre pet godina, ali joj se vratio u februaru ove godine, proširio na limfne čvorove i prešao u četvrti stadijum.

Kako se povukla iz javnosti, mnogi su se pitali kako je Šenon, a odgovor na to dao je sada njen kolega iz serije, 51-godišnji Džejson Prisli. U razgovoru za TV postaju Studio 10 kazao je kako je ŠeNon u „prilično dobrom duhu“ i kako se neće prestati boriti svim silama za život.

View this post on Instagram

And just like that, the twins are back.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

– Šenon je stvarno jaka devojka, ona je borac i uvek je bila borac, i znam da će se nastaviti boriti koliko god može – kazao je Džejson koji je u seriji glumio njenog brata Brendona. Njegove reči nisu nažalost utešile fanove Šenon Doerti i serije koja je obečežila 90-te, jer su se nadali da se glumica uspela izlečiti. Ipak, jasno je isto tako da nada još postoji.

Osim Džejsona, američkim medijima izjavu je dao još jedan Šenonin prijatelj koji je želeo ostati anoniman, a njegova izjava je ražalostila brojne obožavatelje te otkrila sasvim drugačiju sliku o zdravlju glumice.

– Nažalost, njeno je stanje toliko loše da mislim kako neće dočekati 2021. godinu. Ona umire! Teška srca ovo govorim, ali Šenon ne želi bežati od istine i zna šta je uskoro čeka – rekao je blizak izvor glumice.

Podsetimo, Šenon se krajem februara obratila pratiteljima putem Instagrama i podelila lošu vest o povratku karcinoma.

– Nakon što sam se već godinu dana borila, evo me natrag na starom putu. Trudim se brinuti o sebi i uživati u svakom danu. Nije uvek lako. Ima dana kad sam depresivna i lenja. No, uz pomoć prijatelja uspevam –  napisala je, a nakon toga u emisiji „Good Morning America“ u suzama je rekla:

– Nisam sve to još procesuirala, gorka je to pilula koju moram progutati. Ima dana kada se pitam „zašto ja“, ali onda pomislim zašto ne? Ko drugi? Ko to zaslužuje? Niko! Prva reakcija bila je zabrinutost kako ću reći mami i suprugu – ispričala je glumica.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top