Kejt Midlton ni TEKSAS HALJINICU ne nosi kao običan komad za svaki dan!

Printscreen/Instagram

Poznati

Kejt Midlton ni TEKSAS HALJINICU ne nosi kao običan komad za svaki dan!

Vojvotkinja od Kembridža ostavila je sve bez reči još jednom poluležernom odevnom varijantom, a ovo puta nije štedela

Princ Vilijam (38), Kejt Midlton (38) i njihova deca princ Džordž (7), princeza Šarlot (5) i princ Luj (2) imali su priliku da uživaju u privatnoj projekciji dokumentarnog filma A Life On Our Planet režisera ser Dejvida Atenboroua.

Ova vesela porodica provela je uzbudljivo popodne, o čemu svedoče fotografije koje su podelili na Instagram profilu Kensington royal, a otkrili su i da je najstariji mali princ dobio je tom prilikom od reditelja na poklon fosilizovani zub džinovske praistorijske ajkule megalodona, star čak 23 miliona godina.

Modnoj javnosti je, naravno, najzanimljivije na fotografijama šta je vojvotkinja od Kembridža odabrala da obuče ovom prilikom, a kako javlja Express izbor je pao na midi haljinu od džinsa s potpisom Gabrijele Herst, koja košta 1.250 funti, odnosno više od čak 1.600 dolara. Reč je o modelu nazvanom „Marli“, koji je napravljen od pamuka, a Kejt ga je kombinovala s plavim salonkama Malory Ruperta Sandersona.

Ova odevna kombinacija privukla je mnogo pažnje u britanskoj javnosti jer smo u poslednje vreme Midltonovu najčešće viđali u staroj odeći, odnosno u varijantama u kojoj se pojavljivala više puta.

GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top