Oduševićete se: Trik Kejt Midlton koji kopiraju roditelji širom sveta

Printscreen/Instagram

Poznati

Oduševićete se: Trik Kejt Midlton koji kopiraju roditelji širom sveta

Deca Kejt Midlton (38) izrastaju u sjajne mališane, koje Britanci obožavaju. Prinčevi Džordž i Luis, a naročito princeza Šarlot miljenici su čitave nacije. Princ Vilijam i Kejt trude se da budu maksimalno upućeni u odrastanje svoje dece i da im brojne aktivnosti kao članova kraljevske porodice ne remete vaspitanje i učenje mališana. U svemu tome mnogo im pomaže dadilja Marija Borelo, kojoj su beskrajno zahvalni na svemu što radi za njihovu decu.

Iako ima već troje dece, Kejt se trudi da dosta čita i da u brojnoj stručnoj literaturi pronalazi kreativna rešenja za što kvalitetnije vaspitanje. Poslednjih dana internetom kruži trik kojim se vojvotkinja od Kembridža redovno služi kako bi umirila svoju decu, naročito kada se nalaze negde u javnosti.

Deca Kejt Midlton ovaj trik i te kako poštuju
Kejt je u mnogim britanskim časopisima koji se bave roditeljstvom okarakterisana kao blaga i topla majka. Uvek je raspoložena i ima strpljenja da deci i po nekoliko puta objašnjava sve što im nije jasno ili ih zbunjuje. Kejt je super mama i zbog brojnih trikova kojim se služi kako bi u kratkom vremenskom roku postigla željeni rezultat. Jedan od naviše kopiranih trikova od strane roditelja širom sveta je trik sa rukom na glavi.

View this post on Instagram

🇬🇧Prince George and Princess Charlotte attend Pippa Middleton's wedding👶👶🌸 英國劍橋公爵夫人凱蒂的妹妹Pippa Middleton👰 前日周六與未婚夫,基金經理富豪James Matthews結婚💏💕。其中一個搶鏡焦點當然落在做花仔花女的鬼馬趣緻George👦👑王子和他妹妹Charlotte公主👧身上。而我一向最留意和喜歡的是,皇室成員頭頂戴著的美麗花帽子💐👒 beautiful❤️ #英國代購 #英國生活 #英國連線 #英國直送 #英國直送香港 #英國留學生 #英國製造 #英國讀書 #英國升學 #英國留學 #wedding #pippamiddleton #princegeorge #princesscharlotte #cutecute #beautifulhats #london #londoner #londonlife #uk #royal #royals #royalwedding #babygeorge #babycharlotte #royalbaby #thecambridge #pippamiddletonwedding #katemiddleton

A post shared by 🌸英國工作的香港人🏃💨💼 (@londonerally) on

Naime, ukoliko je dete nestašno i nemirno, a to u tom momentu nikako nije poželjno, Kejt ne koristi tehniku dranja, vikanja niti uzimanja deteta u naručje, već ga blago, otvoren dlan, spusti na detetovu glavu. Vojvotknija je prvi put u javnosti viđena da ovo radi na venčanju svoje sestre Pipe, kada je želela da umiri Džordža.

– Veoma je teško svakom roditelju da umiri decu ili da ih vaspitava u javnosti. Ali Kejt to radi sjajno. Ona koristi odlične medote i primer je majke koja “dodir na glavi” koristi više nego savršeno – rekla je za “The Sun” Rebeka Čikot, osnivač organizacije “Essential Parent”.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top