OVO SE KRIJE IZA SVEGA?! Megan Markl uskoro postaje prva PREDSEDNICA AMERIKE?

Printscreen/Instagram

Poznati

OVO SE KRIJE IZA SVEGA?! Megan Markl uskoro postaje prva PREDSEDNICA AMERIKE?

Supruga princa Harija i vojvotkinja od Saseksa navodno želi da uđe u politiku i postane predsednica svoje zemlje

Nakon što su se princ Hari i njegova supruga Megan Markl odrekli funkcija „viših“ članova britanske kraljevske porodice, navodno su „bacili oko“ na Belu kuću, ispričao je za Vanity fair izvor blizak nekadašnjoj glumici.

— Jedan od razloga što nije želela da se odrekne ameirčkog državljanstva je to što je čuvala opciju da uđe u politiku — rekao je.

— Mislim da bi, kada bi se Megan i Hari odrekli svojih titula, ona ozbiljno razmotrila da se kandiduje za predsednicu — osvrnuo se neimenovani izvor na glasine da bi Megan mogla podneti kandidaturu za izbore 2024. godine.

Autor jedne od neautorizovanih biografija koje su se pojavile proteklih godina, i sam je za ovaj magazin istakao da se ne bi iznenadio da vidi današnju vojvotkinju od Saseksa u kampanji. Megan Markl godinama javno izražava svoje stavove po pitanjima rodne ravnopravnosti i borbe protiv diskriminacije, a iako britanska kraljevska porodica ima pravilo da se ne meša u izbore, princ Hari i Megan Markl nedavno su pozvali Amerikance da glasaju protiv Donalda Trampa, čime su izazvali manji skandal u tamošnjoj i britanskoj javnosti.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top