Pierce Brosnan raznežio fanove rođendanskom čestitkom supruzi

Printscreen/Instagram

Poznati

Pierce Brosnan raznežio fanove rođendanskom čestitkom supruzi

PIERCE BROSNAN čestitao je supruzi 57. rođendan preko društvenih mreža i raznežio fanove.

„Sretan rođendan Keely, moja draga, hvala Bogu na tvom anđeoskom srcu. Nekoliko slika na ovaj dan, s mojom zauvek ljubavlju“, napisao je Brosnan uz fotografiju sa suprugom i uz fotografije nekoliko umetničkih radova.

Ona mu je odgovorila s mnoštvom emotikona poljubaca.

„Vi postavljate visoke standarde za parove“, „Obožavam način na koji se vi volite i poštujete“, „Najzanimljiviji, divan par“, pisali su oduševljeni glumčevi obožavatelji.

Izgubio suprugu i kćer pa utehu pronašao u novinarki
Iako se čini kao jedan od najbezbrižnijih holivudskih glumaca, iza Piercea Brosnana uistinu je tužna životna priča.

Irski zavodnik 1991. godine postao je udovac. Nakon 11 godina braka od raka jajnika preminula je njegova prva supruga Cassandra, a Pierce je postao samohrani otac tada osmogodišnjeg sina Seana. Bio je uvjeren da se više nikada neće ženiti. No, tri godine kasnije, upoznao je novinarku Keely Shaye Smith. S njom je u vezi 26 godina, od čega 19 u braku.

„Znam kako je biti udovac, ali i kako je ponovno naći ljubav. Život je pun uspona i padova, no uvek postoji nada. Uspomena na Cassie i njenu bitku s rakom nikad neće biti zaboravljena“, rekao je jednom.

Tokom braka s prvom suprugom Brosnan je usvojio njenu decu, sina Christophera i kći Cassandru. Nakon gubitka supruge doživio je još jedan gubitak, 2013. godine od raka jajnika preminula je i kći Cassandra, a Brosnan je tada izjavio da je za njega otada čaša uvek poluprazna.

Veru u život vratila mu je Keely koju je upoznao na tulumu u Meksiku, na koji je ona došla napraviti intervju s Tedom Dansonom. Nekoliko dana kasnije izašli su na sastanak, tokom kojeg su gledali zvezde.

„Razgovarali smo do tri ujutro, a tad sam shvatila zašto je ženama tako seksi“, rekla je ona kasnije.

„Da sam tražio milion godina, ne bih mogao pronaći takvu ženu kao što je Keely“, rekao je on o njoj. „Zbog nje mi klecaju kolena“, rekao je jednom prilikom.

Danas su roditelji 24-godišnjeg Dylana i 18-godišnjeg Parisa.

Index.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top