Jednostavna frizura Dženifer Lopez koju svi žele: Svetski trend latino dive koji će i vas oduševiti

Printscreen, Youtube

Lepota i zdravlje

Jednostavna frizura Dženifer Lopez koju svi žele: Svetski trend latino dive koji će i vas oduševiti

Pogledajte kako izgleda apsolutni trend u svetu frizura

Pop pevačica Dženifer Lopez je na svom Instagram profilu predstavila najnoviju frizuru koja je oduševila žene širom sveta.

Latino diva Dženifer Lopez je poznata kao žena koja prati najnovije modne trendove, a vešto ih prilagođava svom stilu.

U trenutku kada joj je bilo potrebno osveženje ona je, kao i svaka druga žena, odabrala da promeni svoju frizuru koja se smatra pravim hitom, sudeći prema prognozama svetskih frizera.

Za razliku od duge kose, koju je često nosila, muzičarka je rešila da skrati kosu u savršen bob, sa efektom volumena.

Džej Lo je na svom Instagramu pokazala ovu veliku promenu, a otkrila je da za izgled njene frizure zaslužan njen dugogodišnji frizer Kris Eplton.

View this post on Instagram

It’s the length for me 💫

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Nakon brojnih komentara u kome su oduševljene žene pohvalile njen izgled, oglasio se i poznati umetnik Džej Birmingam koji je istakao da je ova frizura aktuelni trend.

 Godina 2020. je glavni bob pokret, duga kosa jednostavno više nije toliko zanimljiva. Ovaj neodređeni, moderni izgled boba ima šik vibracije – tvrdi svetski poznat frizer Birmingam.

Frizura je savršena za žene koje imaju prirodno talasastu kosu, kao i za sve one koje imaju tanke vlasi pa bi želele dodatno da postignu volumen. Važno je napomenuti da je ovaj način stilizovanja kose vrlo lagan za održavanje i da se moće postići na jednostvan način.

U tome vam može pomoći krema ili sprej za oblikovanje kose, a savet je da prebacite kosu preko glave i sušite je fenom odozgo da biste postigli još lepršavije talase.

Volumenizovani bob je oduševio žene širom sveta, koje su brzinom svetlosti otišle u lokalne fizerske salone tražeći identičan look.

Telegraf

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

Popularno

To Top