Ne morate ponovo u šoping: Jesenji komadi u trendu koje SIGURNO već imate

Printscreen/Instagram

Moda

Ne morate ponovo u šoping: Jesenji komadi u trendu koje SIGURNO već imate

Dolazak novog godišnjeg doba znači i razmišljanje o novim trendovima i razgledanje izloga u želji za šopingom. Ali, pre nego što krenete u prvu jesenju kupovinu, dobro pogledajte šta već imate u ormanu od prethodne sezone.

Jer priznaćete, kada to uradimo, nađemo čak i neke komade na koje smo potpuno zaboravili. Pored redovnog sezonskog „čišćenja“, obratite pažnju na pojedine jesenje komade za koje možda smatrate da su dosadni ili da ih možda nećete nositi, a zapravo su još uvek veoma popularni. Upravo zato, pre nego što napravite novi spisak sa stvarima koji su vam potrebne, dobro pogledajte šta imate kod kuće.

Mi vam skrećemo pažnju koji su to komadi odeće i kako da ih kombinujete:

Blejzer širokog kroja

Kada je odeća u pitanju, jesen je nezamisliva bez blejzera. To je komad odeće za sve prilike. Savršeno se slaže sa pantalonama, farmerkama, suknjama, pa čak i haljinama. Moderniji su širi krojevi, pa bez problema sa blejzerom možete nositi i deblje stvari. Takođe, čak i da ste varirali u kilogramima, ipak ga možete iskoristiti.

širok blejzer – komad za sve prigode

source: @tineandreaa;

Klasične crne farmerke/pantalone

U svakoj sezoni moramo imati po koji klasični komad odeće, koji će nam biti osnova za dalje kombinacije. Crni džins je upravo jedan od onih ključnih za predstojeću sezonu. Posebno su popularne farmerice sa zvonastim nogavicama, međutim ako se u toj estetici ne pronalazite, obucite vaš omiljeni par. Kombinacije neće biti problem, jer skoro i da ne postoji stvar koju ne možete spojiti sa crnim pantalonama ili farmerkama. Čak se i komadi sa ovog našeg spiska savršeno slažu sa crnim džinsom.

Crne farmerke – osnova za brojne kombinacije

source: @magnoliaboutiqueindianapolis;

source: @natashattodd;

Sivi džemper

Naravno da su džemperi aktuelni u jesen, ali modni insajderi stavljaju poseban akcenat na sive nijanse. Setićete se da je tako bilo i prošle godine. Vrlo su popularni veliki džemperi i oni sa rolkom, međutim vi ukombinujte ono što imate. Kardigani mogu biti odlični za brojne kombinacije, kao i kratki džemperi na dugmiće.

volumenozi džemperi još uvek u trendu

source: @jaleann_critchlow@iva_sis@sugarspar;

Karirano

Još kada smo bili deca, ovaj dezen je bio jedan od sinonima jeseni i to posebno u braon nijansama. Međutim, od pre par sezona, vratio se na velika vrata i postao jedan od vodećih trendova. Karirano da, ali sada u svim bojama. I sasvim je nevažno o kakvom se komadu radi, važno je da bude upečatljiv. Možete da odaberete pantalone, suknju, haljinu, kaput, šal, beretku… možete čak spojiti i više kariranih dezena, važno je da im je ton sličan i tako da postignete veseo i koloritan jesenji izgled.

Karirani dezeni u svim bojama za upečatljiv jesenji izgled

source: @chicover50@thesilvermermaidxo@wethepeoplestyle;

Crne čizme

Još jedan klasik o kome i ne treba puno pričati. Ove sezone dominiraju čizme do gležnjeva, pa ukoliko već posedujete par takvih, biće to odlična ušteda. Obuća za sve kombinacije.

Crne čizme – obuća za sve kombinacije

source: @amaliemoosgaard@thesilvermermaidxo;  @thesilvermermaidxo;

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top