Strast žene rođene u ovom znaku privlači mnoge, ali je teško voleti

pixabay.com

Lifestyle

Strast žene rođene u ovom znaku privlači mnoge, ali je teško voleti

Da li poznajete ženu koja je strastvena, intuivina, maštovita, ali isto tako tako misteriozna i pomalo teška za osvajanje? Vrlo je moguće da je reč o dami koja je rođena u ovom horoskopskom znaku.

Dame koje imaju vrlo jak karakter i specifičan narav i odličnu seksualnu energiju, sudeći prema astrologiji, jesu pripadnice horoskopskog znaka Škorpije.

Žena Škorpija, rođena između 23. oktobra i 21. novembra, poznata je po tome što je odana osoba koja intenzivno oseća emocije i ima tamnu stranu ličnosti koja leži zarobljena neposredno ispod površine, što je čini jednim od najmisterioznijih i najatraktivnijih znakova zodijaka.

Ono što bi trebalo da uzmete u obzir prilikom upoznavanja ili izlaska sa ženom Škorpijom je da, već u prvoj fazi upoznavanja, možete da osetite frustraciju, obično zbog toga što ste pogrešno razumeli njene nenamerno „peckanje“, reči i postupke.

Žena Škorpija uživa u vrlo smelom načinu života. Srećom, ona pažljivo procenjuje situacije pre nego što se odluči za neki poduhvat i rutinski savladava sve prepreke koje joj se nađu na putu. Ova žena može da se brine o svemu!

Škorpija je jedan od tri vodena znaka u astrologiji, pa bi trebalo da znate da dama rođena u znaku Škorpiji intenzivno oseća emocije. Ona voli žestoku raspravu, uglavnom zbog ludo strastvenog seksa koji će sigurno kasnije uslediti.

Tačno, za žene Škorpije je poznato da su boginje seksa. To je sasvim prirodno, s obzirom na to da je Škorpija horoskopski znak koji vlada kukovima i genitalijama.

Žene Škorpije su prilično jednostavne jer nikada ne kriju svoje trenutno raspoloženje, tako da ćete u svakom trenutku znati šta ona oseća prema vama. Vrlo je diretkna u komunikaciji, pa se mnogi boje njenih reči, a istovremeno joj je dive na hrabrosti da bude uvek svoja. Ipak, ona odlično vlada rečima, i uvek zna da proceni kada treba šta da kaže.

Njena strast privlači mnoge, ali i spremnost da se posveti partneru. Kada vam je žena Škorpija posvećena, ona će vas naterati da budete najbolja verzija sebe.

Ako se sada pitate zašto vam je teško da razumete ženu Škorpiju, to je verovatno zato što još uvek niste zaslužili njihovo poverenje. Škorpija želi da bude sa nekim ko se ne plaši posvećenosti, emocija, strasti i razgovora.

Upravo zbog svih navedenih karakteristika, mnogi smatraju da je ženu rođenu u znaku Škorpije jako teško voleti.

Najkompatibilni znaci: Rak, Devica, Jarac i Ribe

Najmanje kompatibilni znaci: Rak, Lav i Vodolija

Telegraf

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top