Princ Filip vema razočaran u Megan: Zašto se ona nije odrekla glume, kada sam ja ostavio karijeru da bih bio uz kraljicu

Printscreen/Instagram

Poznati

Princ Filip vema razočaran u Megan: Zašto se ona nije odrekla glume, kada sam ja ostavio karijeru da bih bio uz kraljicu

Vojvoda od Edinburga ne može da shvati šta je to nepodnošljivo bilo u životu njegovog unuka i snaje

Princ Filip je „veoma, veoma razočaran“ zbog neuspeha Megan Markl da „podrži monarhiju“ i njenog supruga, tvrdi kraljevski stručnjak.

Vojvoda od Edinburga (99), koji je odustao od pomorske karijere da bi podržao kraljicu, kada je 1952. godine sela na presto, bio je „iznerviran“ kad vojvotkinja od Saseksa (39) nije uspela da učini isto, tvrdi Ingrid Sevard.

U razgovoru za američke medije, kraljevski biograf je rekla da stari princ nije mogao da razume zašto bivša glumica nije sledila njegov primer kada se u maju 2018. godine udala za princa Harija (36).

„Mislim da je veoma razočaran jer se on odrekao pomorske karijere kako bi stao uz kraljicu i pomogao monarhiji. A zašto se sad Megan nije odrekla glumačke karijere, podržala muža i podržala monarhiju? Kao što je znao reći Dajani: „Ovo nije takmičenje u popularnosti, ovde svi radimo zajedno.““

Kada su Megan i Hari najavili da se povlače iz kraljevske porodice, kraljica je sazvala članove porodice kako bi se odredila sudbina poznatog para. Međutim, Filip tada jednostavno nije hteo da se meša u ta pitanja.

„Teško mu je bilo da razume šta je toliko teško i nepodnošljivo bilo u životu njegovog unuka. Što se Filipa tiče, Hari i Megan su imali sve: prelep dom, zdravog sina i jedinstvenu priliku da svojim dobrotvornim radom ostvare globalni uticaj,“ tvrdi kraljevski biograf.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top