Šenon Doerti se bori u poslednjem stadijumu raka: Moram reći neke stvari majci i svom mužu! (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

Šenon Doerti se bori u poslednjem stadijumu raka: Moram reći neke stvari majci i svom mužu! (FOTO)

Karcinom dojke vratio se i prešao u četvrti stadijum. Vesti su to koje je u februaru 2020. godine dobila glumica Šenon Doerti. Od tada pa do danas onkolog Lorens Piro pokušava dalje metastaziranje bolesti da stavi pod kontrolu.

Glumica Šenon Doerti u februaru ove godine dobila je teške vesti – karcinom dojke joj se vratio, proširio na limfne čvorove i prešao u četvrti stadijum. Njena borba s opakom bolešću traje već godinama pa joj je ovaj udarac bio neverovatno bolan. Ali, prihvatila je situaciju i za magazin El ispričala kako se nosi s teškim okolnostima koje su je pogodile. Ovih dana, kaže, pokušava da uživa i ceni male stvari.

Vest da joj se karcinom vratio, glumica je bliskim ljudima saopštila na večeri u svom domu. Podršku joj je te večeri dao i njen onkolog Lorens Piro, koji je objasnio kakvu medicinsku taktiku će postaviti u borbi protiv širenja bolesti. Osim hormonalne terapije, primaće i ciljani lek koji bi trebalo da stavi pod kontrolu metastaziranje bolesti.

„Pokušavam da uživam u malim stvarima koje mnogi ljudi ne vide ili uzimaju zdravo za gotovo“, ispričala je glumica i otkrila o čemu je razmišljala nakon što je čula da ima četvrti stadijum teške bolesti. „Razmišljala sam se nosim li dobru ili lošu karmu, i ako nosim lošu, zašto je teotako? Počela sam da razmišljam o svom životu, svim stvarima koje sam uradila i svim stvarima koje nisam uradila. Kakva sam bila s ljudima„, ispričala je zvezda serije „Beverly Hills“.

Razmišljala o oproštajnom pismu i videu

Razmišljala je, priznaje, o tome da napiše pisma i ostavi videoporuke za svoje prijatelje i porodicu. „Neke stvari moram reći svojoj majci. Želim da moj suprug zna šta mi je značio. Ali, kad god dođe vreme da snimim i napišem ono što želim, imam osećaj da sam otpisala samu sebe. Čini se tako konačno, a ja se još ne otpisujem“, rekla je Šenon i dodala da se oseća kao da pred sobom ima još 10 – 15 godina života. „Nisam spremna za odlazak, još uvek imam života u sebi“, zaključila je hrabra glumica.

Podsetimo, borbu s rakom Šenon vodi od 2015. godine. Zbog bolesti se odlučila na mastektomiju, podvrgnula se svim agresivnim tretmanima koji su joj bili na raspolaganju, a detalje svoje borbe i javno je iznosila, kao što to čini i danas.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top