Danima se piše o njenom sukobu sa bivšim mužem: Emina Jahović progovorila o svemu i stavila tačku na tu priču

Printscreen/Instagram

Poznati

Danima se piše o njenom sukobu sa bivšim mužem: Emina Jahović progovorila o svemu i stavila tačku na tu priču

Činjenica da se Emina Jahović i Mustafa Sandal nisu pratili na društvenoj mreži “Instagram”, mnoge je navela na zaključak o tome da su nekadašnji supružnici prekinuli kontakt. Naime, sve je otpočelo još kada se Emina upustila u vezu sa biznismenom Sadetinom Saranom.

Ipak, Mustafa je bio na proslavi rođendana sina Jamana, a zajedničkom fotografijom obeležili su taj, za oboje važan dan. Međutim, činjenica da se na “Instagramu” ne prate probudila je sumnje. Emina se tako, pored svog projekta i kozmetike “Yaemina” ponovo našla na naslovnim stranama zbog sukoba sa Mustafom.

Ipak, kako je u Srbiju došla da promoviše svoju kolekciju beauty proizvoda, Emina je odlučila da se pozabavi i pitanjem odnosa sa Mustafom.

Na konferenciji za štampu, povodom predstavljanja svoje “Beauty” kolekcije, Emina je otkrila koliko je ponosna na sebe kao na ženu preduzetnicu.

– Umorna sam, ali sam presrećna. Meni se danas rodilo treće dete, “Yaemina” tako ga osećam, to je moja najbolja pesme. Sve vreme sam pisala pesme za žene… Ja sam samostalna žena, ovo je moj preduzetnički potez. – rekla je za “Informer”.

A onda je prokomentarisala i svoj odnos sa bivšim mužem, Mustafom.

– Kada je “Yaemina” počela, Mustafa je bio tu, naravno da mi je čestitao, dobila sam od njega poruku, upućen je u sve, ali sve sam sama finansirala. Moramo da budemo u korektnim odnosima – istakla je pevačica koja iz braka sa Mustafom ima dva sina.

– Oni su i tatini sinovi, Mustafa je mnogo dobar otac. Za mene su vezani emotivno na drugi način. – ispričala je tokom svog gostovanja u emisiji “AmiGi Show”.

Ovom izjavom definitivno je stavila tačku na sve spekulacije o sukobu među bivšim supružnicima. Emina Jahović i Mustafa Sandal pre svega su roditelji dva preslatka dečaka, zbog čega će im odnos uvek biti baš kako treba, korektan i pun razumevanja.

hellomagazin.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top