Trenerka + sako je trend koji su prigrlile sve žene od stila! (FOTO)

pixabay.com

Moda

Trenerka + sako je trend koji su prigrlile sve žene od stila! (FOTO)

Čini se da više ne postoji nijedno modno pravilo koje do sada nije skršeno i to ne samo da smo zgazili sva pravila, već su ta odstupanja postala apsolutno kul i novi trend!

Da li ste pre samo pet godina mogli da zamislite kako ćete čitati tekst na temu uklapanja donjeg dela trenerke i elegantnog sakoa? Ali evo nas, tu smo.

Naravno influenserka koja je masterirala ovakvo oblačenje (kod nje nehajno i korišćeno u nekim neformalnim prigodama) jeste princeza Dajana, a danas je trenerka + sako formula u kojoj možete svuda od poslovnog sastanka do restorana.

Naravno, ovakvom bumu je doprinela činjenica da smo proveli mesece kod svoje kuće (a neki se još uvek nisu vratili u kancelarije) kao i to da smo uvideli koliko život može biti dobar i udoban u trenerkama. Možda ćemo za nekoliko meseci zažaliti što smo bili toliko opsednuti, kada pokušamo da uđemo u stare farmerke, ali za sada je život u trenerci simbol za slobodu i prkos prema starim pravilima.

Influenserke su naravno prve isprobale kako to sve može da izgleda (uz patike, sportske čarape i krop top – zaista sjajno), a pošto je glumica Kejti Holms uslikana sa dečkom u donjem delu trenerke i  blejzeru sa dvorednim kopčanjem, ovaj trend se raširio kao požar.

Iskoristite šansu i prigrlite trendove koji napokon igraju na strani udobnosti i stvarnog života. Sada možete biti obučeni za predugačak dan, a da istovremeno budete na samom vrhu liste najbolje odevenih.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top