EMINA okupila poznate žene i desio se MODNI SPEKTAKL

Printscreen/Instagram

Moda

EMINA okupila poznate žene i desio se MODNI SPEKTAKL

Emina Jahović posvetila se, pored muzike, novom biznisu, pa je u tu čast u Beogradu okupila brojne poznate ličnosti kojima je predstavila početak jedne nove karijere u bjuti industriji.

Tamo gde je dosta poznatih dama, tu je i dosta dobrog stila što dokazuje stajling domaćice večeri. Emina Jahović se pojavila u crnoj haljini sa puf rukavima, a nosila je i čarape na tufnice i sandale sa kaišićima, pa je sve zajedno delovalo veoma skladno.

Kada su u pitanju stajlinzi ostalih zvanica, čije detalje možete pogledati u galeriji, oni su se kretali od „kendi“ stila pevačice Anastasije Ražnatović, koja je primer da se jarke boje mogu nositi i tokom jeseni, do odmerenog izdanja njene koleginice Jelene Toamšević Bosiljčić kojoj je draži umereniji kolorit.

View this post on Instagram

P!NK is a statement. ✨

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

Jovana Joksimović, koja je vodila program, odbranila je čast ženskih odela, u oversajz komadu, a tokom večeri je sve nasmejala kada je tokom razgovora sa Eminom poručila da se i ona „nekada tako šminkala za posao, dok ga je imala“.

Podsećanja radi, Jovana Joksimović je nedavno sa kolegom Srđanom Predojević prestala da vodi jutarnji program na TV Prva, ne zna se zasada gde će nastaviti sa voditeljskim poslom.

Zenablic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top