Jesenja hit obuća: Nosiće se samo ova tri modela! (FOTO)

Moda

Jesenja hit obuća: Nosiće se samo ova tri modela! (FOTO)

Mogu da se uklope u baš svaki stil odevanja

Kada je moda u pitanju, jesen nam uvek donese raznolike trendove u kojima svaka žena može da se prepozna, bez obzira koji stil odevanja preferira.

Evo koja obuća je ove jeseni biti apsolutni hit: 

1. Kaubojke

Nosiće se najrazličitiji modeli, od visokih sa kratkom štiklom, do kaubojskih gležnjača sa vrtoglavom potepticom. Fokus je na klasičnim kaubojkama od crne kože i nezaboravnim kamel modelom sa detaljima u vidu upečatljivog printa ili kontrastnih detalja.

2. Vojničke gležnjače

Vojnički stil i dalje ne izlazi iz mode kada je u pitanju obuća. Da li zbog toga što izgledaju moćno, udobne su i praktične za jesenje i zimske vremenske uslove, ili zato što se jednostavno slažu uz svaki komad garderobe, ove čizmice u vojničkom stilu i dalje su broj 1. Iako su do sada crne bile apsolutni favorit, sada su primat preuzele vojničke čizme u pastelnim bojama.

3. Čizmice sa „kitten“ štiklom

Izuzetno niska i tanka kitten štikla obeležiće modele elegantnih čizmica ove sezone. Zbog niske potpetice veoma su udobne i mogu se nositi ceo dan, na vama je samo da izaberete omiljenu boju koja će vam se slagati uz većinu garederobe, i spremne ste da ove jeseni (i zime) budete tip top stilizovane.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top