Kraljice promašaja: Osobe rođene u ovom znaku su neprevaziđene u donošenju pogrešnih odluka

pixabay.com

Lifestyle

Kraljice promašaja: Osobe rođene u ovom znaku su neprevaziđene u donošenju pogrešnih odluka

Ma koliko godina da imaju, uvek se ponašaju kao da su na početku životnog puta

Iako astrolozi tvrde da su osobe rođene u znaku Riba „pokupile“ mudrost od svih znakova Zodijaka, statistike pokazuju da su upravo hipersenzitivne i empatične Ribe pravi majstori u donošenju loših odluka.

One često osećaju da su neshvaćene i nedovoljno cenjene – kako u porodici, tako i u prijateljskim relacijama, na poslu i u ljubavi. Ribe često pitaju druge za savet, ali smatraju da ih to ne obavezuje da ih i poslušaju; uradiće onako kako „prelome“ u poslednjem trenutku i vrlo često će doživeti fijasko, posebno ako ne prate svoju intuiciju.

Zašto Ribe donose loše odluke? Evo šta kažu astrolozi…

Nemaju jaku volju
Osobe rođene u ovom vodenom znaku često se predomišljaju i teško donose odluke, čak i oko najjednostavnijih stvari. Mogle bi ovako, a mogle bi i onako… Ili je možda bolje ono što im je prvo palo na pamet? Ili da ipak pitaju nekog drugog za savet?

Takve su Ribe – nesigurne i neodlučne, a zapravo bi samo trebalo da slušaju svoj unutrašnji glas jer ih on nikada nije izneverio.

Za njih je posebno opasno da „ulete u poroke“, jer se veoma teško izvlače iz kandži zavisnosti.

Mogu da budu lakoverne
Uvek vide ono najbolje u ljudima i uvek polaze od sebe. One nikada ne bi nekoga prevrile, izdale, ostavile na cedilu, izigrale…, pa veruju da su i drugi ljudi takvi. Kad se uvere u suprotno i shvate da su izmanipulisane, već je kasno.

Ali, niko neće servirati osvetu za pamćenje kao što će to učiniti osoba rođena u znaku Riba – ili će pustiti da „Univerzum odradi posao umesto njih“ i slavodobitno gledati svoje manipulatore kako propadaju ili će posvetiti dobar deo života da vrate „milo za drago“ onome ko im je „stao na žulj“. U ovom drugom slučaju neće stati dok svoje bivše prijatelje ne vide u totalnom rasulu – Ribe jednostavno veruju da je pravda spora, ali dostižna.

Same sebi nabijaju tenziju
Previše analize dovodi do paralize, a Ribe su više nego bilo koji drugi znak Zodijaka spremne da analiziraju sve što ih okružuje. Ne funkcionišu pod pritiskom, a – paradoksalno – često ga same sebi stvaraju u želji da sve što rade izazove divljenje drugih.

Takođe, Ribe su sklone da sebi postavljaju previsoke kriterijume, pa kada ih ne dosegnu znaju da se osećaju frustrirano i nesrećno.

Previše su empatične
Niko tako pažljivo i posvećeno neće slušati vaše ljubavne jade ili priče o porodičnim, zdravstvenim ili finansijskim problemima kao što će to činiti osobe rođene u znaku Riba. One istinski proživljavaju sve što se drugima događa i upijaju tuđe emocije kao sunđer. Iako su svesne da ih to previše košta, one jednostavno ne umeju da „podvuku crtu“ i samo prime informaciju, bez da je prožive kao da se njima događa.

Previše brinu o ljudima, čak i o onima koji su ih povredili, a posebno su slabe na bivše ljubavi.

Kad vas Riba jednom zavoli, brinuće o vama do kraja života na neki čudan, uvrnut način i neće je biti briga da li ćete je vi posmatrati kao „izgubljen slučaj“ ili anđeosku dušu koju vam je Univerzum u jednom trenutku života poslao kao nagradu…

Telegraf

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top