LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2020

Ljubav i seks

LJUBAVNI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2020

Ljubavni mesečni horoskop za oktobar 2020. godine najavljuje i jedan divan susret za rođene u znaku Lava – evo gde vas čeka osoba s kojom ćete, konačno, „kliknuti“!

Ovan
Ne preispitujte prošlost voljene osobe, čak i ako ste u ovom periodu suočeni sa problemima koji iz te prošlosti proizilaze. Budte na strani partnera i ukažite mu poverenje – uz vašu punu podršku, sam će pronaći rešenje i prevazići obrasce koji smetaju i njemu i vašem odnosu.

Vašem temperamentu je stalno potrebno obuzdavanje, a sada je važno da ostanete strpljivi i ne dozvolite da vas emocije preplave i dovedu do ishitrenih reči i akcija.

Slobodni Ovnovi bi pod uticajem osećanja mogli početi da se ponašaju iracionalno – možete se naći u situacijama da istupate i preuzimate inicijativu kad treba da mirujete i da se strpite, ili da oklevate kada treba da preduzmete neku akciju. Šaljete nejasne poruke osobama koje vam ukazuju pažnju, pa ne treba da se čudite ako se neko ko je bio zainteresovan ohladi i povuče.

Bik
Harmonija i razumevanje u partnerskim odnosima vladaju tokom oktobra. Izrazite svoja osećanja, podelite sa partnerom svoje bojazni, očekivanja i želje i radite na postavljanju zajedničkih planova.

Sve što sada pokrenete zajedno, ići će vam od ruke u budućnosti. Ukoliko vam partner skrene pažnju na neke vaše stavove i ponašanja, primite to kao savet, a ne kao kritiku i potrudite se da se korigujete, tako ćete preneti emotivnu harmoniju i na druge važne lične i porodične odnose.

Slobodni Bikovi sa mogu naći pod pritiskom osećanja, naročito ako im neka osoba već duže vreme skreće pažnju, a odnos je kompleksan i nedefinisan.

Nemojte čekati da pritisak postane nepodnošljiv, jer ćete podleći impulsima i izgovoriti stvari koje mogu bolje i bezbolnije da se definišu i iskomuniciraju.

Uradite ono što je potrebno da se dobro osećate sami sa sobom, pa ćete i odnose sa drugima regulisati na zadovoljavajuć način.

Blizanci
U partnerskim odnosima nastupa turbulentan period, ispunjen napetošću i nepirijatnim emocijama. Biće vam teško da pronađete zajednički jezik sa partnerom, dosadašnji kompromisi prestaju da funkcionišu i svako „vuče“ na svoju stranu. Ukoliko želite da sačuvate odnos, bolje je da se distancirate i pozabavite sobom, nego da se upuštate u besmislene i nekonstruktivne rasprave. Rešenje ćete naći kada budete mogli da posmatrate stvari hladne glave, iz šire perspektive.

Slobodni Blizanci blistaju šarmom u ovom periodu – romantika i senzualnost su svuda oko vas, a vaša uobičajena skeptičnost po pitanjima srca, prosto se topi.

Pokažite svoju ljubaznost, toplinu, inteligenciju, povežite se sa onima sa kojima delite interesovanja i vrednosti. Ne analizirajte previše ono što se dešava, prepustite se događajima i pusite da idu svojim tokom. Ako budete pokušavali da upravljate, kontrolišete, procenjujete – napravićete grešku.

Rak
Zvezde vas upozoravaju – stabilnost u partnerskim odnosima može biti narušena vašim romantičnim interesovanjima koja dolaze sa strane. Poplava osećanja u oktobru preti da vas odnese u vode u kojima, realno, niste u stanju da plivate – dvostruki život nije za vas.

Shvatite ovo kao iskušenje i dobro procenite svoje vrednosti i koliko vam znači ono što imate, pa ako procenite da želite da čuvate to i negujete, usmerite svoju energiju na regeneraciju odnosa.

Slobodni Rakovi će takođe biti u romantičnom raspoloženju, sa mogućim preokretima i iznenađenjima, koja niste očekivali (iako ste ih možda priželjkivali).

Postupajte taktično, budite oprezni i ne gubite strpljenje, kako se ne biste dezorijentisali, kada vetrovi ljubavi počnu da duvaju sa raznih strana i unose vam pometnju.

Ne morate nikog da fascinirate svojim šarmom i duhom, samo se opustite i budite prirodni, planetarna energija je na vašoj strani.

Lav
U partnerskim odnosima vam je u ovom periodu više nego išta potrebno strpljenje i stabilnost. Pokušajte da ne ulazite u rasprave i sukobe sa partnerom, nemojte ga izazivati svojim sarkastično plasiranim kritikama, već budite predusretljivi i smireni.

Može se pojaviti problem ljubomore – kod partnera, ili kod vas – a to je nešto što reflektuje problem koji treba da sagledate zajedno i to nežno i sa velikim razumevanjem, ali odlučno i bez povlačenja i “zabijanja glave u pesak”.

Slobodni Lavovi će imati prosvetljujuće uvide tokom oktobra – kreiraće vam se situacije u kojima ćete duboko shvatiti sve aspekte svog života, svojih potreba i želja i moći ćete da korigujete pogrešne stavove i očekivanja koja imate od ljubavi.

Možete upoznati osobu sa kojom ćete „kliknuti“ od prve, a ovaj kontakt je povezan sa učešćem u javnim događajima, ili profesionalnim skupovima.

Devica
Ovog perioda, vaš duh, energija i smisao za humor su u usponu – svaki problem koji nastane u partnerskim odnosima, rešavate duhovito, inteligentno, sa toplinom i bez drame.

A mogli biste da se suočite sa baš takvim problemima, koje jednostavno treba nadići snagom svog integriteta, šarmantno i dobronamerno.

Ne dozvolite da vas bilo šta uznemiri toliko da spustite nivo svoje perspektive, ostanite iznad situacije i otkrićete da vam odlično ide, da se dobro zabavljate i da pozitivno utičete na partnera.

Slobodne Device bi mogle da se nađu u vrtlogu nekakvih spletki i prepričavanja, unutar društva koje smatraju bliskim. Pa, bliskost i prijateljstvo će biti na ispitu i pokazaće se ko su ljudi na koje uvek možete da računate.

Bićete malo razočarani i povređeni, ali velike su šanse da sretnete ili prepoznate nekog ko je već tu, ko vas razume, ume da vas uteši i vrati vas na vibraciju pozitivnosti.

Vaga
Upartnerskim odnosima period nesporazuma i razočaranja zbog nerealnih očekivanja – potrebno je da se suočite sa svojim osećanjima i da stvari posmatrate realno.

Da biste u tome uspeli, morate razumeti objektivne okolnosti, koje nameću ograničenja ličnim nastojanjima i željama – i vas i vašeg partnera.

Zajedno ćete lakše proći kroz to, samo kroz iskrenu i neprekinutu komunikaciju. Ljutnji nema mesta, ni na sebe ni na partnera, kad uspete da zajedno pronađete uzroke i razloge, moći ćete da se bolje orijentišete i delujete u odnosu na svoja saznanja.

Slobodne Vage blistaju u bojama jeseni – romansa je na pomolu, a ako ste nestrpljivi, usmerite svoju energiju u kreativne poduhvate.

Zvezde vam pružaju podršku u ostvarenju snova na svim planovima, a kada je ljubav u pitanju, u procesu ste otkrivanja onoga što ljubav za vas stvarno jeste, za razliku od onoga što ste mislili da treba da bude i bez uspeha pokušavali da postignete.

Škorpija
Vreme je za napredak partnerskih odnosa na duhovnom nivou – produbite zajednička interesovanja, istražite duhovne prakse i pronađite onu koja vam oboma odgovara. Imate kosmičku priliku da mnogo saznate, steknete mudrost i toleranciju koja vam je nedostajala i pri tom upoznate i sebe i partnera na mnogo dubljem nivou.

Budite strpljivi i blagonakloni, sledite svoju intuiciju i osnažite suptilne veze sa svojim partnerom.

Slobodne Škorpije osećaju priliv pozitivnog energetskog naboja – to će vam pomoći da se snađete u nekim izazovnim situacijama, u kojima je potrebno više da pokažete svojim primerom moć strpljivosti, prihvatanja i razumevanja, nego da preuzmete inicijativu.

Možete upoznati osobu sa kojom ćete otkriti nove nivoe emotivne povezanosti i otvoriti vrata neistraženih predela komunikacije i konekcije.

Strelac
U ovom periodu morate uložiti trud u održavanje i negovanje partnerskih odnosa, a možda ćete se osećati skeptično i preispitivati da li uopšte treba da se trudite.

Fokusirajte se na dobre strane vašeg odnosa, prikupite energiju iz onog što vredi, pa iz te perspektive preispitajte i prevrednujte svoja osećanja i svoje odnose.

Ukoliko dođete do zaključka da ste uložili sve što ste imali i dobili sve što ste mogli, povucite se dostojanstveno iz tog odnosa, a ukoliko osetite da treba da se borite i trudite, dajte sve od sebe i uključite partnera u sve aspekte svog života, svojih planova i akcija.

Slobodni Strelci bi mogli da se nađu u čudnim emotivnim okolnostima, koje će provocirati etičke dileme i pitanja savesti. Niko ne može da vam da ispravan savet, ali planetarna konfiguracija vas upućuje da preispitate svoje vrednosti, naspram univerzalnih i da prioritete izmerite novim merilima, koja se ne koriste u uobičajenim situacijama.

Jarac
Pokušajte da unesete pozitivnu atmosferu u odnos sa partnerom, jer možete da utičete na njegovo raspoloženje. Pokažite strpljenje i ne shvatajte lično partnerov naboj i potrebu za dramom i sukobom.

Vaše samopouzdanje i uzmeljenost su na ispitu, koji možete da položite sa najvišom ocenom, ukoliko ostanete prisebni, vedri, pozitivni i neuznemireni. Neće vam biti lako, ali to nije iznad vaših sposobnosti, upravo suprotno – to je prilika da upotrebite i unapredite svoje sposobnosti.

Slobodni Jarčevi bi mogli da se nađu u poziciji da se osećaju poniženo – ukoliko pokušavate da skrenete pažnju osobe koja vas uzbuđuje i fascinira, možda u naporu da date sve od sebe, ne primetite da vam ona ne uzvraća adekvatno i da vas na neki način iskorišćava.

A kad to shvatite, možete se osećati zaista poraženo i glupo. Šta god da osećate, prihvatite to smireno, izvucite pouku i nastavite dalje.

Vodolija
U partnerskim odnosima vreme povišene osetljivosti i kod vas i kod partnera. Biće sukoba i nervoze, ali i trenutaka prisnosti, mira i povezanosti.

Od vaše stabilnosti prilično zavisi kakva će atmosfera preovalđivati, pa zato radite ono u čemu ste najbolji – rešavajte probleme i situacije onako kako se pojave, jednu po jednu, temeljno i strpljivo.

Slobodne Vodolije imaju planetarnu podršku za lični rast i razvoj i značajne uvide vezane za unutrašnji i emotivni život.

Rešićete se nekih iluzija, razotkriti neke obrasce i odbaciti neka očekivanja – to je ogroman posao, a vi možete da ga obavite, tako da se osećate slobodno, rasterećeno i spremno za prihvatanje novih izazova i učenje novih lekcija.

Može se pojaviti osoba (ili je ona već prisutna), sa kojom možete da podelite i iskomunicirate svoja unutrašnja previranja i uvide.

Ribe
Izuzetna planetarna konfiguracija pruža vam priliku za pozitivan razvoj partnerskih odnosa, u onom pravcu u kome već neko vreme priželjkujete da krenu.

Pojačana senzitivnost omogućiće vam da bolje razumete partnerove motive i da stvari sagledavate iz njegovog ugla, pa ćete imati širi uvid i dublje shvatanje vašeg odnosa i načina na koje on može da napreduje i da se razvija.

Slobodne Ribe će osećati potrebu da pomažu i popravljaju (intenzivniju nego inače). Vaša empatija i velikodušnost, mogu vas uplesti u komplikovane i frustrirajuće odnose, sa osobom koja će izmicati svim vašim pokušajima da joj se istinski približite.

Ne trošite svoju energiju uzalud, što pre prihvatite da su u pitanju toksični odnosi i skupite snagu da se povučete, bolje za vas.

Tekst: Brankica Milošević

Izvor: Wannabe

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top