POSLEDNJI RETROGRADNI MERKUR U OVOJ GODINI

pixabay.com

Uncategorized

POSLEDNJI RETROGRADNI MERKUR U OVOJ GODINI

Očekuje nas poslednji retrogradni Merkur u 2020. godini.

Njegov negativan uticaj najviše ćemo osetiti na poljima komunikacije i organizacije – bićemo zbunjeni, nesigurni i nesnađeni.

Ipak, tri znaka Zodijaka neće biti na meti ovog astro udara i njima će retrogradni Merkur doneti neke lepše stvari:

Rak

Letnji retrogradni Merkur je bio jako težak za vaš horoskopski znak, ali na vas će jesenji retrogradni hod Merkura imati dosta nežniji uticaj. Očekuje vas zanimljiva situacija na polju ljubavi. Iako ćete imati otežanu komunikaciju, bićete uspešni u flertu,a vraćaju se i neka stara osećanja. Očekuju vas zanimljiva poznanastva i iskre strasti, ali to ne znači da ćete pronaći pravu ljubav. Stvari postaju dosta jasnije posle retrogradnog perioda.

Strelac

Merkur neće negativno uticati na vaše svakodnevne aktivnosti, ali ipak budite pažljivi kada donosite velike odluke. Bićete vođeni emocijama i mnoga potisnuta iosećanja postaće vam jasnija. Ipak, ne dozvolite da budete žrtva svojih emocija i pokušajte nešto iz njih da naučite.

Meditirajte i pokušajte da se povežete sa svojom spiritualnom stranom. Dopustite emocijama da teku i zapišite ih na papir ako želite da se oslobodite bar malo emotivnog tereta. Provedite neko vreme sami sa svojim mislima i otkrijte nešto novo o svom biću. Ovo je vreme spoznaje, zato se opustite i prepustite vrednim lekcijama retrogradnog Merkura.

Ribe

Mnoge planove ćete morati da otkažete, ali Merkur želi da vam pokaže neke nove detalje kako biste uvideli celu sliku. Fokusirajte se na istraživanje i filozofsku stranu svoje ličnosti.

Počnite da analizirate svoje misli i uverenja. Pomaže da se oslobodite nekih paradigmi koje vam više ne služe . Istražujte sebe iz drugačije perspektive, slušajte svoj unutrašnji glas i ostanite verni i dosledni bdetetu koje se skriva u vama.

Ova tri znaka će puno naučiti od retrogradnog Merkura – nakon puno lekcija, očekuje nas lakši i jednostavniji period.

LOVESENSA.RS

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Uncategorized

Popularno

To Top