Ana Nikolić ponovo izazvala osude na društvenim mrežama (foto)

Printscreen/Instagram

Poznati

Ana Nikolić ponovo izazvala osude na društvenim mrežama (foto)

Od kada je postala majka, Ana Nikolić prolazila je kroz težak period. Bila je u braku, a potpom se razvela, borila se sa prekomernom težinom, a ćerkica Tara bila je jedino svetlo u njenom život. Pevačica je nekoliko puta istakla, da je Tara razlog zbog kog je ustala i otpočela borbu sa svojim “demonim”.

Još od kada su Ana i Rasta odlučili da Tari za rođendan poklone neverovatan poklon, vredan osam hiljada evra, javnost ih je dočekala osudom. Ipak, Ana Nikolić i ćerka Tara počele su da dele strast prema konjima i od kada je videla njenu ljubav, Ana je znala da je to poklon iz snova.

Kako su mama i ćerka iste i dele mnoge ljubavi, Ana je za Taru spremila još jedan poklon. Naime, svojoj princezi, pevačica je poklonila prvi par cipela na štiklu.

Fotografiju svoje male damice podelila je na “Instagramu” uz komentar:

– Krv nije voda. I krećemo, samo visoke potpetice.

 

I dok su neki komentarisali kako je Tara prava princeza, mnogi su sebi dali za pravo da Ani upute kritiku. Na pitanje da li je “prerano” za ovakav poklon, i još mnoge komentare, Ana nije odgovorila. Ipak, činjenica je da se trudi da se sa svojom princezom zabavi i da je nasmeje u svakom trenutku. Upravo zbog toga, ona je supermama, a sve dok je Tara srećna, svaka kritika je suvišna.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top