Ova 3 znaka očekuju najveće teškoće do 3. novembra: retrogradni Merkur donosi nove oluje

pixabay.com

Lifestyle

Ova 3 znaka očekuju najveće teškoće do 3. novembra: retrogradni Merkur donosi nove oluje

Retrogradni Merkur će najviše uticati na ova 3 znaka – spremite se za novu oluju!

Merkur poslednji put u 2020. godini kreće retrogradnim hodom od 13. oktobra, a njegova vatrena energija biće još snažnija jer je u znaku Škorpije, piše Lovesensa.

Merkur je planeta koja vlada komunikacijom, a kada je u retrogradnom hodu najčešće dolazi do zabuna, zbunjenosti i negativnih emocija.

Evo koja 3 znaka će najviše osećati mračnu energiju retrogradnog Merkura u Škorpiji:

Blizanci

Budući da je vaša vladajuća planeta, retrogradni Merkur će najveći uticaj imati baš za vaš znak Zodijaka. Vaše organizacione sposobnosti sada neće doći do izražaja i biće vam vrlo teško da se usredsredite na bilo šta. Ne pokušavajte da se opirete ovoj energiji.

Budite fleksibilni i radite na protoku energije. Zašto ne biste odvojili malo vremena da se opustite i posvetite svom zdravlju? Usredsredite se na nekoliko važnih projekata, a sve ostalo ostavite na čekanju. Kada se posvetite sebi, svojim potrebama i energiji, bićete preporođeni i lakše ćete obaviti sve zadatke.

Devica

Dok retrogradni Merkur stavlja sve van reda, uvek testira vaš organizovani um. Sigurno ćete propustiti neke detalje, a to će dovesti do pogrešnih postupaka u komunikaciji, kao što je uobičajeno tokom svakog Merkurovog retrogradnog hoda.

Još jednom proverite svu svoju poštu i budite vrlo jasni u vezi sa onim što želite da prenesete. Ako imate tajne koje morate čuvati, potrudite se da sačuvate sve u tahjnosti. Poznato je da retrograde Merkur otkriva sve vaše tajne.

Škorpija

Retrogradni Merkur je baš u vašem znaku, pa se zato morate pripremiti za njegov uticaj. Razmatrajte svoje misli i pokušajte da ostanete utemeljeni. Ne produbljujte još više stres i negativne emocije, imajte na umu da ova retrogradna energija utiče na vaše misli.

Ako želite da izronite iz ove negativne energije, morate da zapamtite da ste mnogo više od svojih mana. Vi ste složeno ljudsko biće i ne dozvolite da vas mane i prepreke ograniče. Ne sumnjajte u sebe i ostanite utemeljeni. Stvari će uskoro biti bolje.

Retrogradni Merkur ima misiju da unese haos i konfuziju u sve naše živote. Najbolje je da ostanemo mirni i pustimo da oluja prođe. Stvari će biti bolje pre nego što to i otkrijemo. Ostanite jaki do tada!

Izvor: Lovesensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top