Evo šta nam nosi MOĆAN oktobarski MLAD MESEC

pixabay.com

Lifestyle

Evo šta nam nosi MOĆAN oktobarski MLAD MESEC

Mlad Mesec je 16. oktobra supermesec i prolazi kroz znak ravnoteže — Vage.

Vaga je znak balansa, pravda i velikih odluka, a kada se spoji sa mladim Mesecom donosi jednu sasvim jedinstvenu i novu energiju.

Supermesec donosi pojačanu lunarnu energiju. Kao kada se na tamnom mestu pojavi svetla iskra, kao mlad Mesec koji će zasijati, tako će se i u vašem životu pojaviti i novo duhovno buđenje.

Ipak, ovaj mladi Mesec može da nas uznemiri i stvori neke probleme ili da na površinu našeg srca iznese neku bol. Moguće je da ćemo se osećati pomalo teško, zbunjeno i letargično.

Energija Vage takođe može osvetliti vašu ljubavnu vezu i otkriti nam gde stvari mogu biti van ravnoteže.

Ako ste previše brinuli o drugima, a zanemarili sebe — ovaj mlad Mesec će vam možda pomoći da se vratite sebi i spoznate neke nove horizonte.

Mlad Mesec nas poziva da se vratimo sebi, da izađemo iz osećaja srama i krivice.

Ako imate problema u emotivnim odnosima, sačekajte da se prašina slegne, a zatim preuzmite novu strategiju.

Ne osećajte se kao da sve to morate da uradite u jednom potezu, jer ovaj mlad Mesec zahteva strpljenje, razmišljanje i unutrašnji mir.

Nove ljubavi, lepa poznanstva i druženje sa prijateljima može ublažiti neprijatna osećanja i negativne vibracije retrogradnih planeta.

Mlad Meseci uvek signalizuje nove početke, ali možemo osetiti sve veću zbunjenost oko toga kako ići napred.

Ova zabuna pojačana je činjenicom da su i Mars i Merkur u retrogradnom stanju u vreme mladog Meseca.

Imati obe ove planete u retrogradnom položaju istovremeno predstavlja izazovnu kombinaciju i može nam stvoriti osećaj kao da preduzimamo korake unazad, a ne napred!

To takođe može doprineti lošim komunikacijama, pa imajte na umu ovo ako vam je potreban važan razgovor.

Iako vam se ovaj mlad Mesec čini ako izazovan aspekt, znajte da je moćan i podstiče vas na duhovno buđenja i intuitivan rad.

Ako se možete otvoriti za njegovu energiju, možda ćete dobiti neke nove duhovne uvide i razumevanja. Možda ćete čak otkriti i kako da se povežete sa svojim duhovnim vodičima.

Drugi način na koji možemo usmeriti ovu energiju su kreativni projekti — posebno oni koji zahtevaju da nešto napravimo svojim rukama.

Oktobarski mladi mesec je moćan, zato budite nežni prema sebi i imajte na umu da najcrnje noći često vode u vedrija jutra.

LOVESENSA

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top