Ove reči Odri Hepbern svaka žena mora da zna napamet….

wikipedia

Lifestyle

Ove reči Odri Hepbern svaka žena mora da zna napamet….

Mudrost za sva vremena

Ako vam treba ruka pomoći, znajte: imate svoju. Kako stariš, shvataš da imaš dve ruke: jednu da pomogneš sebi, a drugu da pomogneš drugima.

Da bi vam usne bile lepe – govorite samo lepe reči. Da bi vam oči bile lepe, tražite samo dobro kod ljudi. Za vitku figuru – delite hranu sa gladnima. Da bi vam kosa bila lepa – pustite je da se dete njome igra svaki dan. Da biste imali pravilo držanje, zamislite da nikad ne šetate sami.

Lepota žene nije u haljini, obliku tela ili kosi. Ona je u sjaju u očima. Na kraju krajeva, oči su vrata ka srcu, gde živi ljubav.

Ljudima je potrebno više ohrabrivanja, opraštanja. Nikad nikoga ne odbacujte tek tako.

Volim ljude koji me nasmeju. Zaista mislim da je smeh ono što najviše volim, leči mnoge bolesti. Možda je ovo najvažnija stvar u čoveku.

Verujem da su srećne devojke najlepše. Verujem da je najbolji način sagorevanje kalorija – smeh. Verujem da će sutra biti novi dan i verujem u čuda… Ja sam srećna žena.

Seksualnost je nešto što se krije u ženi. Seksualost se podrazumeva, a ne javno pokazuje. Ne mogu da se pohvalim oblinama poput Sofije Loren, ali seksualnost se ne odnosi samo na volumen tela. Ne treba mi spavaća soba da bih dokazala ženstvenost. Mogu da budem seksi dok berem jabuke po kišnom danu!

Stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top