Dnevni horoskop za 15. oktobar

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 15. oktobar

OVAN

Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Sve ste detaljno isplanirali i promena plana vam ne ide u korist. Emotivno ste nezadovoljni. Osećate da je došlo do emitivnog udaljavanja i zahlađenja odnosa. Očekuju vas problemi sa cirkulacijom.

BIK

Pristup poslu vam je maksimalno detaljan i analitičan. Očekujete adekvatnu finansijsku nadoknadu za svoj trud. Emotivno ste neispunjeni. Imate utisak da ima previše nerazumevanja u odnosu. Mogući su problemi sa hormonima.

BLIZANCI

Nezadovoljni ste time što se posao jako sporo odvija i što novca nema. Čeka vas emotivno iznenađenje. Osobi iz prošlosti se vraća u vaš život i vi je oberučke prihvatate. Što se tiče zdravlja moguća je glavobolja.

RAK

Zadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Dopada vam se što sugerišu ideje koje vama nisu pale na pamet. Emotivno ste zadovoljni. Pažnja i ljubav voljene osobe vam mnogo znače. Zdravlje je zadovoljavajuće.

LAV

Na početku ste novog poslovnog projekta. Prija vam mogućnost novog izazova. Imate utisak da je to prilika da se dokažete. Upoznajete novu osobu koja ostavlja odličan utisak. Zdravlje je zadovoljavajuće.

DEVICA

Previše žurite da obavite što više poslova u što kraćem vremenskom roku. Takav odnos prema obavezama će dovesti do pogrešnih odluka. Prezadovoljni ste odnosom sa partnerom. On vas u potpunosti razume. Zdravlje je odlično.

VAGA

Prisutni su problemi sa finansijama. Priliv novca je usporen i otežan. Sa partnerom ne nalazite zajednički jezik. Uprkos jasnim argumentima partner se tvrdoglavo drži svojih stavova. Mogući su problemi sa štitnom žlezdom.

ŠKORPIJA

Nepovoljna poslovna situacija unosi nemir i neslogu u odnosu sa saradnicima. Niko nije spreman da prihvati odgovornost za neuspeh. Maksimalno uživate u tajnoj vezi. Na polju zdravlja moguć pad imuniteta.

STRELAC

Dobijate zanimljivu poslovnu ponudu. Prija vam saznanje da konkurencija ceni vas trud. Imate potrebu da budete sami. Voljena osoba nije oduševljena, ali mora da prihvati vašu odluku. Jako ste umorni.

JARAC

Smatrate da je došlo vreme da promenite sistem rada. Međutim, niste još uvek spremni da to primenite u praksi. Nezadovoljni ste brakom. Voljena osoba je u fazi kada joj sve smeta, a vama smeta njena negativna energija. Zdravlje je solidno.

VODOLIJA

Imate želju da odradite što više obaveza. U toj žurbi pravite sitne propuste. Nezadovoljni ste emotivnom sferom. Partner priča jedno te isto. Nedostaje vam stimulativan razgovor. Što se tiče zdravlja osećate umor.

RIBE

Fokusirani ste na rešavanje poslovnih problema i to vam dobro ide. Nezadovoljni ste emotivnom sferom. Partner vas ne shvata na pravi način i pravi problem tamo gde ga nema. Kada je zdravlje u pitanju predstoji pad raspoloženja.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top