Megan Markl zapanjila Britance time kako naziva Harijevu porodicu

Printscreen/Instagram

Poznati

Megan Markl zapanjila Britance time kako naziva Harijevu porodicu

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl je upotrebila, najblaže rečeno, neočekivanu reč kada je govorila o britanskoj kraljevskoj porodici

Zbog pandemije virusa korona, supruga princa Harija Megan Markl putem video-poziva je učestvovala na sastanku o najmoćnijim ženama nove generacije, a tom prilikom sve je iznenadila načinom na koji je govorila o britanskoj kraljevskoj porodici.

Ona je, naime, dok je pričala o tome kako više ne koristi Instagram objasnila da nije, sada deaktivirani, nalog Sussex Royal na ovoj društvenoj mreži vodila lično. Ovaj profil otvoren je nakon što su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa odlučili da se odreknu pozicija „viših“ članova kraljevske porodice, a prikupio je čak 10 miliona pratilaca. Međutim, posle nekoliko meseci kraljica Elizabeta II je Hariju i Megan zabranila da koriste Royal Sussex kao brend, zbog čega je profil ugašen.

— Imali smo nalog na Instagramu preko Institucije i naše kancelarije u Britaniji. Ali nismo mi upravljali njim već ceo tim — rekla je Megan.

Mnogima je zaparala uši reč „institucija“, koju je Marklova upotrebila govoreći o kraljevskoj porodici.

Pre nego što se Megan udala za Harija, spekulisalo se da je svoje profile na Instagramu, Fejsbuku i Tviteru obrisala po nalogu Harijeve porodice, ali ona je sada istakla da je to bila njena odluka.— Donela sam ličnu odluku da nemam naloge, tako da ne znam šta se tamo dešava i to mi je, na više načina, korisno — zaključila je i dodala da je zabrinuta zbog toga koliko su ljudi danas opsednuti društvenim mrežama.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top