Bez greške: 5 trikova koji će oduševiti svakog muškarca!

pixabay.com

Ljubav i seks

Bez greške: 5 trikova koji će oduševiti svakog muškarca!

Ako su odnedavno vaši intimni odnosi sa momkom postali pomalo dosadni, predlažemo da ih začinite sledećim pikantnim idejama…

Usput, ne usuđujte se da ih oživite ako svog partnera ne shvatite ozbiljno – nakon onoga što on doživi, nikada više neće želeti da se rastaje sa vama!

1. Učinite njegov orgazam intenzivnijim
Da biste njegov orgazam učinili intenzivnijim, isprobajte sledeći trik: kada osetite da je već vrlo blizu „cilja“, stavite kažiprst i srednji prst ispod njegovog skrotuma. Masirajte kružnim pokretima 15-20 sekundi i uživajte u rezultatu.

2. Masturbirajte pred njegovim očima
Ostvarite jednu od njegovih najdražih fantazija – zatvorite oči i masturbirajte pred njim. Većina momaka ovo smatra uzbudljivim i erotičnim.

3. Zadirkivanje poljupcima
Počnite sa poljupcima u usne, a zatim se spustite na vrat, grudi i stomak. Kada dođete do penisa, poljubite ga i onda odmah pređite na leđa. Ponavljajte nekoliko puta dok ne počne da vas moli.

4. Organizujte oralni seks u blizini ogledala
Sledeći put kad budete odlučili da momku priuštite fino oralno zadovoljstvo, sedite pored ogledala – ono što ćete oboje osetiti dugo će vam ostati u sećanju.

5. Plešite striptiz
Zaplešite striptiz – svojevrsni klasik koji uvek deluje besprekorno. Za muziku predlažemo Šade, Bijonse, Donu Samer, prigušena svetla i čaša vina pomoći će vam da se opustite i pokažete svoje veštine na pravi način.

zenskimagazin.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top