Novi detalji o svađi između braće zbog Megan

instagram/Printscreen

Poznati

Novi detalji o svađi između braće zbog Megan

Nova biografija koja je nedavno ugledala svetlost dana iznosi sočne detalje svađe

O lošem odnosu princa Harija (36) i princa Vilijama (38)dugo se priča, a nova knjiga o britanskoj kraljevskoj porodici „Bitka braće“, autora Roberta Lejsija otkriva detalje.

Kada je Megan Markl prošle godine dobila čast da bude jedna od urednica britanskog izdanja magazina Vog, u kojem je objavljena lista 100 najuticajnijih i najmoćnijih žena koje stvaraju pozitivne promene u svetu, britanski mediji nisu bili kritički nastrojeni kao što to obično jesu kada su u pitanju potezi bivše glumice.

Međutim, starijim članovima kraljevske porodice i princu Vilijamu nije se svidelo kako je Megan obavila taj zadatak, te su se braća žestoko sukobili, otkriva autor u ovoj knjizi.

Vojvoda od Kembridža je navodno otpočetka bio protiv ideje da Megan uređuje Vog i bira listu najuticajnijih žena. Sa njim bili saglasni i neki stariji članovi britanske kraljevske porodice.

Vilijam je došao da razgovara sa mlađim bratom, a temperamentni Hari je bukvalno eksplodirao. Tada ni vojvoda od Kembridža nije mogao ostati miran, te se razgovor brzo pretvorio u svađu. Od tog trenutka razdor među prinčevima je postao sve dublji.

Narušeni odnos sinova princeze Dajane bio je primetan kada su Hari i Megan krajem avgusta došli na zajedničko letovanje cele kraljevske porodice u Sardinghamu, a mediji šuškaju i kako je vrlo verovatno da će Hari i Megan odbiti i poziv da provedu božićne praznike s kraljevskom porodicom na dvoru.

Kraljica je ipak uverena da će barem Hari doći u posetu jer je navodno naredila slugama da pripreme njegovu bivšu rezidenciju u Frogmore Cottageu.

Story.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top