„Svim iskompleksiranim mutacijama… da znate ko je Emina i kako se do toga dolazi“

Printscreen/Instagram

Poznati

„Svim iskompleksiranim mutacijama… da znate ko je Emina i kako se do toga dolazi“

Pevačica Emina Jahović važi za jednu od najlepših žena na našoj estradi, a u poslednjih 18 godina se, kako kažu mnogi, dosta promenila.

Emina Jahović

Potiče iz lekarske porodice, otac Nusret Jahović je kardiohirurg, majka Senija Jahović pedijatar, a oni nisu oduvek bili za to da se njihova mezimica bavi javnim poslom. Kada se Emina 2002. godine pojavila sa numerom “Tačka” skrenula je pažnju na sebe, a tada je imala svega dvadeset godina i krenula je u osvajanje muzičke scene.

Emina Jahović

Često su je poredili sa Penelope Kruz, što je njoj i te kako laskalo. Dve godine kasnije na plaži u Bodrumu upoznaje svog drugog supruga Mustafu Sandala. On ju je potom verio u Sent Moricu, a velelepno venčanje organizovano je u Hotelu Otomana u Istanbulu, 13. januara 2008. godine. Iz ovog braka Emina ima dvoje dece, sinove Jamana i Javuza.

Osim o njenoj karijeri, u javnosti se često priča o tome šta je sve Emina promenila na svom licu. Eminino lepo lice kvario je dugačak nos koji je pevačica korigovala uz pomoć estetskog hirurga. U javnosti se nije libila da govori o tome. O operaciji nosa govorila je javno, a kako je rekla, nos je morala da operiše prvenstveno iz zdravstvenih razloga. Sumnja se da je nos operisala čak 5 puta, ali pevačica to do sad nije potvrdila, ali ni demantovala.

Emina Jahović

– Kada smo već kod operacija, došlo je vreme da vam kažem i potvrdim iz prve ruke sve stvari vezane za isto, koje ne znate. U životu na sebi nisam radila ni jednu plastičnu operaciju, sem operacije nosa koji sam prvi put slomila sa 14 godina. Sa 14 godina nisam mogla da se operišem jer su se kosti lica još uvek razvijale pa sam morala da sačekam. Što sam učinila u 21. godini – napisala je Emina pre nekoliko godina na „Tviteru“ i demantovala da je operisala usne.

– Moje usne su potpuno prirodne i pune. Mama bi mi često govorila da su najlepše što imam na sebi. I svim tim iskompleksiranim, genetičkim mutacijama koje su same sobom nezadovoljne, moram da kažem, nažalost, majka priroda na meni nije štedela – napisala je pevačica kada je odgovarala na negativne komentare.

Pevačica je tada otkrila da je morala da odreaguje na tračeve jer ne bi želela da mlade devojke, misleći da se ugledaju na nju, odu pod nož. Emina je kasnije sve ove izjave obrisala i ostavila samo jedan svoj komentar:

– Ovo sam napisala za sve vas koji me volite i podržavate, pratite i čuvate. Da znate ko je Emina Jahović i kako se do toga dolazi.

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top