HOROSKOP ZA VLADAVINU ŠKORPIJE DO 21. NOVEMBRA 2020

pixabay.com

Lifestyle

HOROSKOP ZA VLADAVINU ŠKORPIJE DO 21. NOVEMBRA 2020

Sunce ulazi u znak Škorpije, 23. oktobra 2020. godine, a to znači da kreću rođendani ovih neobičnih i originalnih ljudi.

Pa, srećan rođendan, drage Škorpije! Od 23. oktobra do 21. novembra kad Sunce napušta ovaj vodeni znak i ulazi u vatrenog Strelca, doživećemo da Merkur krene u direktan hod, ali i Mars, koji je već više od mesec dana u hodu unazad.

Iako su to lepe vesti za sve nas, za Škorpije i njihovu solarnu godinu i nije najbolja prognoza, jer oni ulaze u svoj period dok obe ove planete idu retrogradno.

Naime, trenutak ulaska Sunca u znak Škorpije, predstavlja sliku cele godine za pripadnike ovog znaka, te postavka jednog od njihovih vladara – Marsa je vrlo važna u tom trenutku. Mars već mesec dana ide unatrag, a kako je i Merkur nedavno ušao u svoju retrogradnost, trenutak kad kreće period vladavine Škorpije nije baš povoljan za njih.

Retrogradnost često govori o vraćanju na nešto staro ili neobavljeno u prošlosti, te je vreme pred njima idealno za završavanje svega što ih koči da krenu napred.

Bez obzira na to koja oblast njihovog života je zakočena ili slabija u odnosu na druge, oni bi trebalo da svu energiju u narednom periodu fokusiraju na završetke i zaokruženje svih nezavršenih odnosa, poslova, dugovanja ili zdravstvenih nestabilnosti.

Mars već duže vreme pravi loše aspekte sa planetama koje se isto tako već dugo nalaze u znaku Jarca (Jupiter, Saturn, Pluton). Mnogo lomova, teških odluka, nedoumica i emotivnih nestabilnosti ovi napeti aspekti mogli su im doneti u poslednje vreme. Ozbiljne i odgovorne odluke, potezi i poslovni projekti takođe su morali da prođu dug put transformacija iz ideje do konkretnih poteza i akcija.

Još uvek je sve u povoju, pa će pričekati još neko vreme da dođu i zasluge njihovog truda. Ipak, najveći izazovi mogu da im dođu iz zdravstvenog polja, pa je bitno da obavljaju svakodnevne vežbe, da prate ritam i cikluse planete Zemlje. Da poštuju vreme, ustaju i ležu u isto vreme, da se redovno i pravilno hrane, da paze na svoju kičmu, donji deo stomaka, koji im je uvek najviše ugrožen i da svoje strasti spuste na konkretan rad i da ga unovče.

U radu je spas, ali bez prevelikog iscrpljivanja, važno je napraviti balans u davanju i uzimanju, u poslu i odmaranju, u prihvatanju i razumevanju drugih i njihovih potreba isto kao i svojih.

Tokom njihovih rođendana, planeta uživanja i zadovoljstva Venera će promeniti znak u Vagu, što im može doneti tajne veze, skrivene misli i pojačati njihov prirodni seksipil .

Od 14. novembra Mars će krenuti direktno, pa tih nekoliko dana pre i posle, Škorpije se mogu osećati bez energije ili sputano, kao da stoje u mestu.

Već sutradan, 15. novembra krenuće ,lad Mesec iz ovog znaka, pa će novi Mesečev ciklus biti obojen energijom ovog znaka ali i narednih 28 dana možemo biti preplavljeni temama koje su povezane sa energijom ovog znaka (smrti, unutrašnje transformacije, seksa).

Važno je reći i da će i Merkur od 4. novembra krenuti direktno, a malo zatim i on ući u njihov znak, što će im pojačati intuiciju, osećaj lakog ulaženja u srž stvari, brže i laške komunikacije i pronalaženja intelektualnih ideja i rešenja u poslovnom smislu.

21. novembra Sunce ulazi u znak Strelca, kad će krenuti na globalnom nivou drugačija energija od ove, a naš fokus interesovanja će se okrenuti na druge teme.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top