JELENA I NOVAK ĐOKOVIĆ UČE DECU SRPSKOJ TRADICIJI Otkrivamo sve detalje!

Printscreen/Instagram

Poznati

JELENA I NOVAK ĐOKOVIĆ UČE DECU SRPSKOJ TRADICIJI Otkrivamo sve detalje!

Đokovići koriste boravak u prestonici da Stefana i Taru upoznaju sa istorijom Srba jer smatraju da su sada dovoljno veliki da je zapamte.

Nakon što su Novak i Jelena Đoković u Bosni i Hercegovini posetili piramide, došli su u Beograd kako bi proslavili šesti rođendan sinu Stefanu, saznaje “Super TV”. U srpskoj prestonici trebalo bi da provedu dve nedelje, nakon čega se vraćaju u Španiju, gde inače žive u poslednje vreme.

– Novaku i Jeleni je bila velika želja da posle brojnih obaveza, preležanog virusa i putovanja iskoriste slobodno vreme i posete Beograd, gde inače žive članovi njihovih porodica. Kako zbog pandemije, roditelji Jelene i Novaka nisu mogli toliko često da ih posećuju, te im je želja bila da prvi slobodan trenutak koji teniser bude imao zbog turnira, iskoriste kako bi posetili najbliže – kaže naš izvor i dodaje:

– Došli su bukvalno da se odmore i Jelena da završi poslovne obaveze, tako da nemaju striktan plan. Jedino što su odlučili jeste da Taru i Stefana odvedu u neke od muzeja i posete spomenike kako bi ih upoznali sa istorijom Srba. Novaku dan započinje tako što iz svog velelepnog penthausa kreće na teniske terene, gde trenira oko tri sata. Tamo provodi vreme sa trenerom, kako na terenu tako i u teretani, a onda je slobodan da bude sa porodicom. On se trudi da se vidi sa svim prijateljima do polaska u Beč.

S druge strane, Jelena je, pored poslovnih obaveza, zadužena za mališane i odabir mesta koja će posetiti zajedno sa Noletom.

– Jelena se trudi da se mališani druže sa članovima porodice koji su ih se uželeli, ali i da radi na njihovoj edukaciji. Zajedno idu u igraonicu i restoran koji poseduju Novakovi roditelji. Uz sve to, ponosni su što u Beogradu imaju veliki broj kulturnih sadržaja koje mogu da predstave njihovoj deci. Zato su Stefan i Tara posetili Muzej Nikole Tesle, muzej nauke i tehnike, potom Muzej iluzije i neke od spomenika. Tokom obilaska Jelena im zajedno sa vodičima objašnjava šta sve poseduje zemlja u kojoj su odrasli njihovo roditelji. Vodili su decu i na Kalemegdan. Nole i Jelena smatraju da su njihovi mališani sada već dovoljno veliki da mogu da nauče neke delove srpske istorije, kao što ih odmalena uče tradiciji.

Prema rečima našeg izvora bliskog Đokovićima, ovakvi trenuci koje može da provede uz porodicu Novaku puno znače da se opusti i napuni baterije pred sledeći turnir.

– Noleta komšije mogu videti kao se igra sa mališanima ispred zgrade, kako šeta Stefana i Taru, ali i kako se igra sa kućnim ljubimcima koje imaju. Opušteno razgovara sa komšijama i uvek je nasmejan. Često im pokaže kako se igra tenis ili prosto sa njima zaigra fudbal – kaže naš izvor.

Jelena Đoković sa decom

Stefanov rođendan uz najbliže

Novak i Jelena su želeli da Stefan ove godine rođendan proslavi u Srbiji.

– Porodična atmosfera i odrastanje uz najbliže su za Đokoviće jako važni kao deo srećnog detinjstva njihovih mališana. Oni se zato i trude da ne prođe mnogo vremena između druženja Stefana i Tare sa članovima familije. Klinci vole da dođu u Srbiju i budu uz sve njih, zato je ove godine i Stefanov rođendan planiran za najuži krug porodice uz tortu i poklone – otkriva naš izvor.

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top