Jedostavan trik za savršen stajling! (FOTO)

pixabay.com

Moda

Jedostavan trik za savršen stajling! (FOTO)

Modni svet i ove sezone donosi raskoš novih trendova. Od kariranih dezena do zemljanih boja, od poznatih klasika do novih krojeva i silueta koji će nas osvojiti na prvu, zimski ormar ponudiće bezbroj mogućih kombinacija. Ipak, za sve one radne dane kada ne želimo da razmišljamo o tome šta ćemo da obučemo vraćamo se klasičnom spoju omiljenih crnih i belih komada. Oni su još uvek je naš prvi izbor za istovremeno jednostavan i elegantan stajling u kojem ćemo se uvek osećati odlično i izgledati sređeno.

Jednostavnost kombinacije koju donose (ne)boje crna i bela je od vremena Koko Šanel postala sinonim za eleganciju. Danas, decinijama kasnije, crna i bela još uvek stvaraju neke od najboljih stajlinga. Unutar klasičnog izgleda, minimalističke kombinacije ili komada koji nose trendi krojeve i siluete, crna i bela boja nameću se kao najsvestraniji, uvek siguran izbor primeren svakoj prilici i svakom stilu.

Iako će raskoš boja i suptilnost zemljanih tonova pleniti najviše pažnje u zimskoj paleti, crna i bela boja imaće posebno mesto rezervisano svakom garderoberu.

Odgovor na svaku modnu dilemu i ove će sezone dati spoj klasika i ležernih osnovnih modela u crnoj i beloj boji. Kao neki od apsolutnih favorita istaknuće se dnevna haljina koju ćemo nositi u kombinaciji sa patikama za ležeran ili gležnjačama s potpeticom za elegantan izgled, kombinacija raskošne bele bluze i crnih pantalona, dok će manje očekivani, ali jednako svestrani i neutralni izgled doneti spoj crnog topa i belih pantalona. Uz haljine, među ženstvenim odevnim komadima ističu se i suknje u svim krojevima i dužinama. Bez obzira koji kroj i dužinu odabrali, s crnom bojom ne možete da pogrešite, a sve što će vam trebati uz nju su bela majica ili bila košulja i nekoliko modnih dodataka.

Uz odevne favorite koje nosimo cele godine, a koje ćemo nositi i ove jeseni poput majice i crnih pantalona, među najpoželjnijim modelima u crnoj i beloj boji istaknuće se pletivo. Od predimenzioniranog pulovera do retro kardigana i velikog povrtka prsluka, pletivo u (ne)bojama izgledaće odlično i biti savršen početak svake odevne kombinacije za prve sveže dane.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top