ŽIVOTNA PRIČA OD KOJE SE SRCE CEPA

Printscreen/Instagram

Poznati

ŽIVOTNA PRIČA OD KOJE SE SRCE CEPA

Slavni glumac Kijanu Rivs iza sebe ima mnoge sjajne uloge na kojima je zaradio čitavo bogastvo. Međutim, kroz život su ga pratili ne tako lepi događaji, već naprotiv – tragični.

Dok radi na četvrtom nastavku kultnog “Matriksa”, Kijanu Rivs može da se pohvali da je već par decenija jedan od najtraženijih glumaca u Holivudu. Ima armiju fanova koji ga najviše vole zbog njegove skromnosti i optimističnog pogleda na život.

– Ja sam jedna od retkih holivudskih zvezda koja ne živi u vili, nemam telohranitelje i ne nosim skupu odeću. Iako imam preko 100 miliona dolara, vozim se podzemnom železnicom i uživam u tome. Svi se možemo složiti da jaka osoba može preživeti najgore tragedije i nastaviti da uživa u malim stvarima. Bez obzira na to šta vas trenutno muči, možete to pobediti – rekao je svojevremeno glumac koji se za života susreo sa jako teškim udarcima.

Kada je imao tri godine, Kijanov otac je napustio porodicu pa su on i njegove sestre odrastali s dekom i bakom jer se njihova majka udavala i razvodila četiri puta. Zbog toga je kao tinejdžer, Kijanu promenio čak četiri srednje škole. Bio je nemiran pa su ga izbacili iz škole, a patio je i od disleksije te nikad nije stekao srednjoškolsku diplomu.

– Priča mene i mog oca je strašno teška, puna bola i razočaranja – rekao je svojevremeno. Kijanu je imao 13 godina kada je poslednji put video oca. Samjuel je probao da stupi u kontakt sa njim devedesetih, ali Kijanu nije bio zainteresovan.

Međutim, tu nije bio kraj životnim tragedijama. Kako mu je rasla slava Kijanu je suočavan sa novim nedaćama. Njegov najbolji prijatelj i kolega River Finiks preminuo je 1993. od predoziranja. Glumac je tada imao samo 23 godine, a Kijanu njegov odlazak nikad nije preboleo.

Glumac je ostao i bez svoje partnerke Dženifer Sajm koja je poginula 2001.godine u stravičnoj nesreći sa svega 28 godina, međutim i tome je predhodila strašna tragedija. Badnje veče 1999. godine Dženifer i on dočekali su u suzama – te večeri koja je trebalo da bude najsrećnija u njihovom životu, njihova ćerka je mrtvorođena.

Dženifer i Kijanu povukli su se svako za sebe. Njihova ljubav nije mogla da izdrži teret te tuge i posle par nedelja su raskinuli.

Dve godine kasnije, Dženifer je otišla na žurku koju je priredio Merilin Menson. Budući da je pila, sa žurke ju je kući odvezao neko od prijatleja. Međutim, Dženifer je pijana sela u kola kako bi se vratila nazad na žurku i udarila u gomilu parkiranih automobila. Poginula je na licu mesta.

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top