Otkriveno kako su se ZAISTA upoznali Kejt i Vilijam – ove detalje NISMO ZNALI!

Printscreen/Instagram

Poznati

Otkriveno kako su se ZAISTA upoznali Kejt i Vilijam – ove detalje NISMO ZNALI!

Priča o upoznavanju najeksponiranijeg kraljevskog para princa Vilijama i Kejt Midlton, koju javnost sluša poslednjih desetak godina, čini se – ipak je bila malo iskrivljena

U biografiji o omiljenoj vojvotkinji otkriveni su novi detalji o bajkovitoj ljubavnoj priči s kraljevskog dvora. Njihova priča na prvi pogled deluje kao ona iz bajke.

Zvanična verzija glasi da su se Kejt Midlton i princ Vilijam upoznali tokom studija na prestižnom Univerzitetu Sent Endruz.

Nakon što su diplomirali još su se nekoliko godina zabavljali, a onda je princ Vilijam 2010. godine ponosno predstavio svoju verenicu Kejt Midlton celom svetu.

Godinu kasnije održali su jedno od najglamuroznijih venčanja, a nedugo nakon toga postali i srećni roditelji malenog princa Džordža, zatim i princeze Šarlot, dok trenutno očekuju treće dete.

Ali da nije baš sve onako kako su prikazali javnosti, otkriva nova knjiga Kati Nikol, koja će kroz zanimljivu biografiju nazvanu Kejt: Buduća kraljica otkriti i kako se zapravo upoznao omiljeni kraljevski par.

Tokom prikupljanja informacija o lepoj vojvotkinji, autorka knjige razgovarala je sa mnogo njenih bliskih prijatelja iz mladosti koji su joj rekli da su se Kejt i Vilijam upoznali pre dolaska na fakultet.

– Nije ga upoznala na Univerzitetu Sent Endruz. Poznavala ga je i mnogo pre dolaska na fakultet, preko prijateljice koja je bila jako bliska sa Vilijamom i Harijem – rekla je jedna od poznanica Kejt Midlton.

Ovaj podatak baca potpuno novo svetlo na rasplet događaja koji su usledili.

Poznato je to da je Kejt 2001. godine odlučila da upiše univerzitet u Edinburgu i već je sve bilo spremno za njen dolazak tamo. Ali u poslednjem trenutku je promijenila odluku i šokirala roditelje i prijatelje upisom na Sent Endruz, koji je između ostalog upisao princ Vilijam, a sa kojim je kasnije započela ljubavnu romansu.

Da li bi ljubavna priča, koja traje gotovo 14 godina, danas izgledala ovako da je vojvotkinja od Kembridža otišla na drugi fakultet, niko ne zna, ali jedno je sigurno – mnogo toga ne bi bilo isto.

TPORTAL.HR

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top