Potres u porodici: Elena više nije Karić!

Printscreen/Instagram

Poznati

Potres u porodici: Elena više nije Karić!

Elena Karić – Ljubavni život poznate dizajnerke već dugo intrigira javnost, a sada su se pojavile nove spekulacije koje su podgrejale nove priče o razlazu od supruga Jugoslava Karića…

Dizajnerka nameštaja i još uvek zakonita supruga jednog od naslednika imperije Karić skinula je sa „instagrama“ muževljevo prezime i otputovala u Norvešku sa fotografom Dušanom Reljinom te tako ponovo pokrenula priče da joj je ovaj umetnik mnogo više od prijatelja…

U oktobru prošle godine povela se priča da su ćerka modne kreatorke Verice Rakočević, dizajnerka eneterijera Elena Karaman Karić (49) i njen izabranik Jugoslav Karić (42) pred razvodom. Tvrdilo se da par već neko vreme ne može da se izbori s razlikama i nesuglasicama, da su se emocije među njima ugasile, kao i da je jedan od razloga razlaza Elenin blizak odnos sa fotografom Dušanom Reljinom.

Dizajnerka je u to vreme u društvu pomenutog umetnika otputovala u Peru, što je još više podgrejalo priče o krahu njenog braka. Nije dugo prošlo, Jugoslav se tim povodom duhovitim postom oglasio na “instagramu”.

– Šta da vam kažem, neka pišu o svemu, pa i o nama. Došao je red i na nas, dugo nas nije bilo u novinama. Čekam Elenu da se vrati iz prelepog Perua, da vidimo kako ćemo i šta ćemo… Imamo ozbiljan problem, kokoške ćemo lako podeliti, njoj 25, meni 25, koze – svakome po jedna, ali ne znam šta ćemo s kravama, imamo ih pet i kako da ih podelimo – duhovito je prokomentarisao aktuelne novinske napise naslednik poznate srpske imperije, a par dana kasnije fotografijom na kojoj suprugu drži u naručju demantovao brojne spekulacije.

Godinu dana kasnije priča o razlazu bračnog para, koji je ove godine obeležio 15 godina zajedničkog života, ponovo je aktuelna. Razlog za to je Elenino novo putovanje s Reljinom, a njena iznenadna odluka da iz imena na “instagram” profilu izbriše prezime Karić, koje je ponosno godinama nosila, svojevrsna je potvrda toga.

– Duše se prepoznaju po vibraciji, izgledu ili priči. U tom smislu, srce ne možete da prevarite. Kada vam neko prija bespogovorno, to je zato što su se vaše duše srele mnogo pre nego što su vam se oči ugledale. Znači da ste iz istog duhovnog plemena i tu vreme ne igra nikakav faktor – rekla je ranije dizajnerka, a ovoga puta odabrala je Norvešku za odmor s Dušanom.

Nesvakidašnjim načinom života Elena privlači veliku pažnju gde god da se pojavi, stoga ne čudi što je priča o njenom braku stalno u fokusu.

Story

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top