Trogodišnja devojčica svojim fotografijama podseća na snažne i hrabre žene

Printscreen/Instagram

Lifestyle

Trogodišnja devojčica svojim fotografijama podseća na snažne i hrabre žene

Ne postoji devojčica koja ne voli da oblači haljine i suknje iz maminog ili sestrinog ormara i da koristi njihovu šminku. No, trogodišnja Scout Penelope se odlučila da ode i korak dalje, ona svojim oblačenjem, šminkanjem i frizurama imitira žene koje su njeni idoli – od dobro poznatih ličnosti pa sve do njene bake koja se izborila sa rakom.

Među slavnim damama koje Scout imitira na fotografijama našle su se Frida Kahlo, Meryl Streep, Adele, Moana, Betty White, Ema Watson, Ellen Degeneres, Malala Yousafzai i Carrie Fisher. No, inspiracija za sve ove fotografije je bila Scoutina baka.

“Kada je njenoj baki počela da opada kosa Scout se veoma zabrinula i ja sam htela da im obema na neki način skrenem pažnju sa toga”, objašnjava Scoutina mama Ashley Lardon i dodaje:

“Morala sam svoju kćerkicu naučiti tome da su žene borci, a i sama sam se na to trebala podsetiti! Zato smo izabrale poznate i slavne dame kako bi Scout naučila koliko su žene snažne.”

Dobitak je bio dvostruk, malena Scout se lakše nosila sa svim što je zadesilo njenu porodicu, a uspela je i da razveseli svoju baku, koja danas više ne boluje od raka!

Pogledajte kako je ova divna devojčica iz ljubavi prema svojoj baki napravila slike koje će je večno podsećati na to da žene nisu samo nežne, već i jake i hrabre kada život to od njih zahteva.

Lola

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top