Dnevni horoskop za 3. novmebar

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 3. novmebar

OVAN

Nezadovoljni ste saradnjom sa nadređenom osobom. Imate utisak da vas ograničava umesto da vas podržava. Smeta vam ponašanje partnerke i nemogućnost da se međusobno razumete. Mogući su problemi sa pritiskom.

BIK

Zadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Svi ste zainteresovani za ekspanziju posla i međusobno se podržavate i nadopunjujete. Nemate snage za susret sa drugom polovinom što joj teško pada. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Komunikacija sa kolegama je puna izazova. Definitivno se ne razumete niti možete da se složite oko bilo čega. Raspoloženi ste za neobavezan flert. Potrebno vam je da se osetite poželjnim. Pripazite se pada i povreda.

RAK

Pokušavate da izgradite dobru komunikaciju sa kolegama, ali vam to ne ide od ruke. Problem je što imate totalno različito viđenja posla, realizacije planova i ciljeva. Teško vam je da se prilagodite bračnom partneru. Zdravlje je solidno.

LAV

Nezadovoljni ste poslovno-finansijskom situacijom. U obe oblasti očigledna su ograničenja što vas prilično brine. Bračna parnerka vas proglašava glavnim krivcem za sve njene probleme. U psihološkom smislu ste potonuli.

DEVICA

Saradnja sa poslovnim partnerom ne teče glatko. Imate toliko različite ideje da niste u mogućnosti da ih približite i integrišete. Smeta vam samoća. Potreban vam je neko ko će da vas razume. Mogući su problemi sa nervima.

VAGA

Imate nejasnu poslovnu ponudu. Ne uzimate je ozbiljno jer druga strana priča neku opštu priču, bez detaljnih objašnjenja koja vas zanimaju. Partner vas nervira pa ste prilično neprijatni prema njemu. Zdravlje je odlično.

ŠKORPIJA

Komunikacija sa strancima odlično napreduje. Deluje da imate slične ideje i da će saradnja biti produktivna. Zaljubljeni ste, ali ne želite još uvek da otkrijete svoja osećanja simpatiji. Osećate se umorno i neophodan vam je odmor.

STRELAC

Odličan dan za naleženje sponzora. Toliko ste prijatni i ubedljivi da druga strana ima utisak da čini dobro delo dajući vam novac. Komunikacija u braku je prilično ograničena, ali vam to ne smeta previše. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Saradnja sa inostranim partnerima stagnira. Jako vam je stalo da se ona održi i razvije. Zaključujete da je vreme za inicijativu pa pozivate simpatiju na izlazak. Na polju zdravlja mogući su problemi sa zglobovima i kolenima.

VODOLIJA

Odličan je dan za odlazak na službeni put koji je ranije bio odložen. Lagano dajete do znanja simpatiji da vam se sviđa i da želite nešto više od prijateljstva. Stomak je osetljiv. Mogući su problemi sa probavom ili alergijama.

RIBE

Prilično ste oprezni u komunikaciji sa kolegama. Imate utisak da vas neki ne podržavaju i da jedva čekaju da nađu bilo kakvu zamerku na vaš rad. Bračni partner vam pruža podršku. Prilično ste napeti i pod stresom.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top