Melanija Tramp glasala u haljini od 4.000 evra: Amerikanci ne mogu da joj oproste jedan detalj! (FOTO)

Poznati

Melanija Tramp glasala u haljini od 4.000 evra: Amerikanci ne mogu da joj oproste jedan detalj! (FOTO)

Prva dama Amerike glasala je na Floridi, u 9 sati ujutro. Za ovu priliku ponela je skupu haljinu, uparenu uz vrtoglave potpetice, elegantnu torbu i velike naočare.

Američki predsednički izbori su u jeku, a glasala je i Melanija Tramp. Na Floridi, tačnije u Palm Biću, prva dama pojavila se na biralištu, u 9 sati ujutro po tamošnjem vremenu.

Za glasanje je odabrala haljinu brenda Guči. Haljina vredna skoro 4.000 evra laskala je liniji prve dame, koja je još jednom pokazala nepogrešiv osećaj za modu i eleganciju.

https://www.instagram.com/p/CHIlmLKAM4e/

Ostatak Melanijine stilske rapsodije sastoji se od ležerne punđe, velikih sunčanih naočara i visokih salonki u boji kože s potpisom njenom omiljenom dizajnera – Kristijan Labutan.

AMERIČKI MEDIJI SU PRIMETILI I DA SE MELANJA, DOK JE DOLAZILA NA GLASANJE, POJAVILA BEZ MASKE.

https://www.instagram.com/p/CHJt6cHguH7/

I dok je prva dama glasala kada i ostatak Amerike, Donald Tramp je to završio još prošle nedelje, iskoristio je pravo prevremenog glasanja na biralištu u Vest Palm Biču. Tada je okupljenim novinarima rekao da je „glasao za tipa koji se zove Tramp“. Američki predsednik ušao u još jednu trku za Belu kuću, a nije ga omeo ni korona virus koji je tokom predizborne kampanje pobedio.

Modna priča prve dame uvek je ispričana otpočetka do kraja – bez greške.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top