„NEK SE KOPLJA SLOME NA MENI, SAMO DA MI JE DETE ZDRAVO“: Slavica Ćukteraš otvoreno o teškom periodu

Printscreen/Instagram

Poznati

„NEK SE KOPLJA SLOME NA MENI, SAMO DA MI JE DETE ZDRAVO“: Slavica Ćukteraš otvoreno o teškom periodu

Protekli meseci nisu bili najprijatniji za popularnu pevačicu, koja je 2020. nazvala „godinom bolesti“

Jedna od poznatih ličnosti koje su potvrdile da su bile zaražene virusom korona je pevačica Slavica Ćukteraš, koja je s koleginicom i prijateljicom Milicom Todorović provela samoizolaciju nakon što su u julu dobile pozitivne testove.

Slavica je svakodnevno primala infuzije i ubrzo se oporavila, a potom je usledio novi problem: gnojnu anginu.

— Nek se sva koplja lome na meni, samo da mi je dete živo i zdravo. Sve sam to stoički podnela. Bilo je i lepih stvari, naravno, ali ova godina je godina bolesti — iskrena je pevačica u razgovoru za Srbija Danas.

Domaći mediji javili su juče da je pevačici nakon preležanog kovida oštećen sluh.

— Poslednjih mesec dana kada sedim sa prijateljima, kada mi se neko od njih obraća, uzvraćam im sa: „Šta? A? Šta si rekao?“ Oni se redovno proderu, pa je krenulo na šalu da „Slavica ne čuje“. Kada sam videla na vestima da je zvanična vest da korona može da ošteti sluh, rekla sam: „To je to!“ — kaže ona.

Pevačica je nedavno izjavila da ima udvarače nakon što se razvela od golmana Vlade Avramova, ali i dalje nijedan muškarac nije privukao njenu pažnju.

 Drugačije gledate na sve to kada imate dete, a pogotovo kad ste razvedeni. Zaista bi neko poseban morao da se pojavi, ali još nije. Niti očekujem, niti se nadam — istakla je ona i otkrila kakve kvalitete traži kod muškaraca. — Da je dobar čovek i da je iskren. Kvalitete koje ima i moj bivši muž.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top