Poznata glumica oduševljena Bikovićem, priznala šta priželjkuje s njim..

Poznati

Poznata glumica oduševljena Bikovićem, priznala šta priželjkuje s njim..

Glumica hrvatskog porekla Gabrijela Spanić, zvezda sapunice „Zlobnica“ koja je bila izuzetno popularna početkom dvehiljaditih godina, oduševljena je glumcem Milošem Bikovićem.

Gabrijela kaže da rado gleda Bikovićeve filmove i da priželjkuje da ga upozna.

– Odgledala sam nekoliko filmova u kojima Biković glumi i mogu vam reći da mi se baš dopada kako on to radi! Miloš je veoma zgodan i talentovan. Nadam se da ćemo jednog dana igrati zajedno u nekom filmu, to bih baš volela – rekla je glumica za „Informer“.

Nedavno je u srpskim medijima odjeknula informacija da će Gabrijela glumiti u jednoj srpskoj telenoveli, ali ona kaže da od toga nema ništa.

– Tačno je da sam dobila poziv da se pojavim u nekoliko epizoda jedne srpske serije, ali nisam prihvatila jer sam shvatila da je taj projekat nesiguran. Međutim, biće mi velika čast da zaigram u nekoj vašoj seriji ako mi uloga bude zanimljiva – rekla je ona za pomenuti medij.

Zahvaljujući ogromnom uspehu meksičke telenovele „Zlobnica“, Gabrijela je 2004. posetila Srbiju i kaže da nosi samo najlepše uspomene.

– Tretirali ste me kao kraljicu! U Srbiji sam se osećala zaštićeno i voljeno kao kod svoje kuće, nikad neću zaboraviti tu posetu. Zasad ne planiram da posetim Beograd, ali ništa nije nemoguće, sve se lako može promeniti – istakla je Gabrijela, koja uporedo ima i pevačku karijeru, pa je 2004. godine u „Grand šouu“ otpevala nekoliko svojih hitova.

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top